Wie zijn wij

Wij zijn Mountain iT.

En wij ontwikkelen duurzame oplossingen voor onze klanten welke aansluiten op elkaars waarden en doelen, daar zijn wij meer dan trots op. Wij werken met een divers team (gender, etniciteit) van zeer gemotiveerde alleskunners en gezamenlijk hebben wij maar één doel, het creëren van supersnelle hypermoderne webshops en websites. Zoals Magento webshops en WooCommerce webshops.

Onze missie is het helpen met het duurzaam realiseren van de (online) groeiambities van onze opdrachtgevers. We doen dit door duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers te creëren, en te verrassen met onze persoonlijke touch. Onze BHAG (Big Hairy Audacious Goal): in 2025: bedienen wij 25 webshops die minimaal 1 miljoen omzet per jaar genereren.

Onze kernwaarden.

Binnen Mountain iT heerst er een open en informele werkcultuur. Omdat we allemaal elke dag een stukje beter willen worden hoort open en eerlijk communiceren daar bij. Als we onderling met elkaar communiceren dan doen we dat altijd om zaken te verbeteren, en zeker ook met een grap en een grol.

Onze kernwaarden zijn belangrijk en een goede leidraad om elke beslissing aan af te wegen. Hier lees je er meer over: Duurzaam verder

Naar binnen en naar buiten. We zullen binnen Mountain iT samen duurzaam groeien, maar ook samen met onze opdrachtgevers duurzaam groeien – en (online) groei faciliteren.

Maak kennis met alle Mountaineers.

Vanaf 2001 ontwikkelen sommige collega’s al digitale producten. Welgemeend kunnen we dan ook vermelden dat we gezamenlijk tientallen jaren ervaring hebben met het ontwikkelen van websites en webshop, zowel voor Magento, WooCommerce, Shopware (6) en het met succes laten groeien van diverse bedrijven.

Benieuwd geworden wie nu wie is? Bekijk dan gauw hieronder het overzicht van al onze gemotiveerde alleskunners (tip, klik op de persoon en lees het bijbehorende interview:

Ontspannen sfeer.

Bij ons is iedereen gelijk en wij gaan normaal met iedereen om. Onze interne communicatie lijntjes zijn kort en waardoor wij adequaat kunnen anticiperen op gebeurtenissen en eenvoudig met onze tijd mee gaan. Niet alleen gaan wij respectvol en gelijkwaardig met elkaar om, maar ook met onze klanten. Wij verwachten daarom ook hetzelfde van onze klanten. We werken volgens Agile Scrum en met 2-wekelijkse sprintplanningen. We streven er dan ook naar om alle projecten iedere twee weken updates te sturen met tastbare voortgang.

Ook om deze redenen heerst er onder de MounTaineers een ontspannen sfeer, waarbij er dan ook regelmatig een potje tafeltennis wordt gespeeld! Gezamelijk lunchen wij elke middag en ook de borrel op vrijdag kan natuurlijk niet ontbreken (hoewel… auto…).

Wil jij ook een MounTaineer worden? Bekijk dan gauw onze actuele vacatures.

Of wil jij dat wij voor jou aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!