Interview met Wajid Al Madani

"In veel dingen wil ik mij graag ontwikkelen."

Wajid Al Madani.

Hoe heet je en wat is je rol binnen Mountain iT?

Mijn naam is Wajid, een Junior Full-stack developer binnen Team Magento die websites ontwikkelt en dagelijks nieuwe dingen leert.

Wat wilde je vroeger als kind het liefst worden?

Toen ik naar het kind keek dat ik ooit was, realiseerde ik me dat ik altijd verdwaald was over wat ik wilde zijn, maar als kinderen was het meer vergevingsgezind om verloren te zijn, en meer vergevingsgezind om te dromen.

Dus tussen de resterende herinneringen aan dat kind uit het verleden dat ooit droomde om uitvinder te worden en nieuwe dingen en verhalen te weven,  en het kind uit het heden dat nog steeds verdwaald is, vraag ik me af wie van hen er meer verdwaald was.

Wat doe je naast je werk graag?

Er zijn veel dingen die ik leuk vind om te doen, en minder die ik echt doe.
Dus afgezien dan mijn dagelijkse dosis van youtube kijken lees ik boeken, luister ik naar muziek, en breng een goede tijd door met mijn vrienden.

Wat is de belangrijkste levensles die je hebt geleerd?

Tijd duurt nooit, goed of slecht, blij of triest en in voor- en tegenspoed, tijd zal nooit stoppen, en zal uiteindelijk gaan.

Wat is je beste eigenschap?

Voor mij zijn mijn eigenschappen nogal moeilijke dingen om over te praten, omdat ik ze eigenlijk niet echt ken, ik geloof dat ze zijn dingen die door anderen worden opgemerkt en gezien en niet door jezelf.
Maar als er iets is waarvan ik wil dat anderen het van mij zien, dan is het dat ik mezelf altijd wil verbeteren, daarom sta ik altijd open voor advies en kritiek, want net zoals ik mijn eigenschappen niet echt ken, ik ken ook mijn fouten niet, en ze kennen is de eerste stap om te verbeteren.

Waarin wil je je ontwikkelen?

Er zijn veel dingen waarin ik me wil ontwikkelen, maar je kunt niet alles tegelijk doen.
Dus momenteel qua werk wil ik mezelf ontwikkelen in Magento 2 en meer ervaring opdoen in zowel codering als werkomgeving.

Wat is het leukste aan werken bij Mountain iT?

Als ik iets moet kiezen, dan zou ik zeggen de werksfeer, die geeft een informeel en open werkomgeving met ruimte om te leren en groeien.

Als je een topsport moest kiezen om uit te oefenen, welke zou dit zijn?

Dat is een moeilijke vraag, er zijn veel keuzes die ik leuk vind, vroeger speelde ik graag basketbal en ik heb altijd al volleybal willen proberen, maar als ik moet kiezen, ga ik voor tafeltennis, want hoe graag ik ook speel een teamsport, mijn voorkeur gaat uit naar een sport waarbij ik altijd verantwoordelijk ben voor het eindresultaat.