Magento webshop

Waarom een Magento webshop voor jouw e-commerce?

Magento 2 is een krachtig E-commerce platform. Het kan veel en is zeer flexibel. Juist omdat het zo flexibel is, is het zowel geschikt voor kleine bedrijven met groeiambities als voor grote, gevestigde bedrijven . Het is in te richten voor alle sectoren en biedt uitstekende doorgroeimogelijkheden aan. De online community voor Magento is erg groot en de mogelijkheden zijn eindeloos. In Nederland en de omliggende landen wordt een Magento shop goed ondersteund, alle betaalopties die op de markt zijn kun je integreren, vrijwel alle verzendbedrijven (zoals DHL, PostNL) hebben integraties en bieden plugins aan. Je kunt dus vrij snel van start met een Magento shop. Wel is Magento een stuk complexer in ontwikkeling dan bijvoorbeeld WooCommerce. Hou daar rekening mee. Het biedt out of the box meer opties, maar staat niet zo 123.

Magento 2 webshop?

Magento is een dedicated CMS systeem voor e-commerce doeleinden. Mountain IT ontwikkelt zowel standaard theme- als Magento maatwerk webshops. Neem bijvoorbeeld een kijkje op PeterPrint. Voor dit project heeft ons team meerdere maatwerk modules ontwikkeld waaronder de productcalculator. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat het hele proces, vanaf het configureren van een product met haar drukbestand configurator tot het complete bestelbestand en verzenden, is geautomatiseerd. Wij zijn de eerste in Nederland die een dergelijk project in Magento 2 webshop heeft ontwikkeld en daar zijn we absoluut trots op.

Onze workflow

Wij ondersteunen jou als opdrachtgever met een nieuwe Magento 2 webshop door de verschillende fases. Van ontwerp tot en met oplevering en onderhoud.

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van Magento 2

Magento webshop laten maken?

Een Magento webshop laten maken is de eerste stap richting een succesvolle e-commerce website. Bij het maken van webshops geldt al jaren dat Magento één van de beste platformen is om een webshop te bouwen. Dit is tevens ook de reden waarom onze Magento specialisten zo graag met dit e-commerce platform werken. Magento is een aantal jaren terug volledig herzien vanaf de tekentafel en draait momenteel op de stabiele versie 2.

Wil je meer weten over Magento en de mogelijkheden daarin voor jou om een Magento webwinkel te laten maken door onze professionals? Lees dan hieronder verder.

Wat is Magento?

Magento is een e-commerce platform voor webwinkels. Je kunt daar een online winkel in laten bouwen en beheren. In 2008 werd Magento 1 gelanceerd. Dit groeide uit tot één van de grootste e-commerce systemen ter wereld. Dat begrijpen wij heel goed, want Magento is gemaakt om ingewikkelde processen aan de achterkant van een webshop zonder problemen te laten verlopen. Wanneer de webshop eenmaal staat kun jij deze ook goed zelf beheren.

Inmiddels is er Magento 2. Magento 2 werd in 2015 als webshop platform uitgebracht. Het is geen upgrade van de eerste versie, maar een compleet nieuw platform. Zo heeft Magento 2 een betere schaalbaarheid, een standaard al responsive lay-out, beter beheerpaneel en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Ideaal voor jouw webwinkel. Ook zijn de mogelijkheden voor online marketing bij Magento 2 veel groter omdat er veel meer koppelingen mogelijk zijn. Draai je nog op Magento 1? Neem dan snel contact op, want inmiddels krijgen Magento 1 shops geen standaard veiligheidsupdates meer. Klantgegevens kunnen daardoor niet meer veilig zijn. Wij kunnen je Magento 1 shop overzetten naar Magento 2 middels een Magento migratie.

De eigenaar van het Magento platform is Adobe, een reus in de tech, web en design wereld, en wij zijn er daarom van overtuigd dat Magento een gezonde toekomst heeft.

Voordelen van een Magento webshop?

Een Magento webwinkel laten maken kan meerdere voordelen bieden. Zo is Magento 100% Search Engine Optimization (SEO) proof wat weer voordelen biedt voor de zoekresultaten in Google. Ook is het mogelijk meerdere Magento stores in 1 backend te beheren. Daarbij is Magento de beste keuze voor een platform welke met jouw omzet meegroeit. Tot slot ben je niet gebonden aan dezelfde ontwikkelaar en het systeem wordt continu doorontwikkeld. Mocht je ons dus ooit écht zat zijn, dan kun je makkelijk naar een andere partij. Magento is tenslotte niet voor niets één van de meest gebruikte systemen voor professionele webshops. Met een Magento webshop zul je zeker voordelen ervaren.

Voordelen van een Magento webshop

Ben jij klaar om meer uit je onderneming te halen via een eigen webshop? Wil je een Magento webshop laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag persoonlijk en bespreken daarbij ook de verschillende opties die er zijn. Weet je het nog niet helemaal zeker? Bekijk dan de mogelijkheden van WooCommerce? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gerelateerde projecten.

Teakea

Teakea

Als je aan luxe meubels denkt, dan denk je aan Teakea! Ook hiervoor mochten wij een uniek ontwerp realiseren binnen Magento. Dit was tevens een doorgedacht UX ontwerp.
Naar de website

Plent

Plent

Particuliere klanten, business to business, verschillende shops per land, een puntenspaarprogramma, bundels, samples, blog, socials, kortingsacties, de Magentoshop van plent.nl heeft het allemaal. Zo veelzijdig is Magento 2!
Naar de website

PeterPrint

PeterPrint

Deze Magento shop ziet er anders uit dan anders. Er is geen klassieke menubalk bovenin, in plaats daarvan kun je links heel overzichtelijk je weg door de website heen navigeren. Daarnaast is dit ook een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van Magento, bekijk maar eens hoeveel opties je kunt selecteren in het bestelproces.
Naar de website

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop is een Magento shop die vooral gericht is op b2b (Business to Business). Het "broertje" van deze website, drankuwel.nl, wordt vanuit dezelfde backend gerund en is juist op particulieren gericht. Magento is voor deze constructie uitermate geschikt. Het kleurgebruik sluit feestelijk aan op het assortiment!
Naar de website