Magento webwinkel laten maken? | Mountain-iT

Magento webwinkel laten maken?

Nieuwe Magento shop of migratie? Op zoek naar een onderhoudspartner?

Laat hier in het kort achter waarmee je graag geholpen wilt worden of naar wat je zoekt. Wij nemen dan z.s.m contact met je op.


Je informatie blijft bij ons veilig en zal alleen gebruikt worden om in contact te komen. Je schrijft je hiermee niet in voor een nieuwsbrief.


Een Magento webshop laten maken is de eerste stap richting een succesvolle e-commerce website. Bij Magento shops geldt al jaren dat het één van de beste platformen is om een webshop in te maken. Dit is tevens ook de reden waarom onze specialisten zo graag met dit systeem werken. Zo is er Magento 2 dat wordt gebruikt voor webshops. Met Mountain-iT zijn wij de eerste in Nederland die een dergelijk project in Magento 2 hebben ontwikkeld.

Wil je daarom meer weten over Magento en de mogelijkheden daarin voor een Magento webwinkel laten maken door professionals? Lees dan hieronder verder.

Wat is Magento?

Magento is een e-commerce software platform voor webwinkels. Je kunt daar dus een online winkel in laten bouwen en beheren. In 2008 werd Magento 1 gelanceerd. Dit groeide uit tot het één van de grootste e-commerce systemen ter wereld. Dat begrijpen wij heel goed, want Magento is gemaakt om ingewikkelde processen aan de achterkant van een webshop zonder problemen te laten verlopen. Wanneer de website eenmaal staat kun jij deze ook goed beheren.

Naast Magento 1 is er ook Magento 2. Tegenwoordig is het verstandiger om daar een website in te laten maken. Magento 2 werd in 2015 als webshop platform uitgebracht. Het is niet een upgrade van de eerste versie, maar een compleet nieuw platform. Zo heeft Magento 2 een betere schaalbaarheid, een responsive lay-out en beheerpaneel en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Ideaal voor jouw Magento webwinkel. Ook zijn de mogelijkheden voor online marketing bij Magento 2 veel groter. Tevens is het ook zo dat Magento 1 websites vanaf juni 2020 geen beveiligingsupdates meer krijgen. Klantgegevens kunnen daardoor niet helemaal veilig meer zijn.

Je kunt er daarom ook voor kiezen om je Magento 1 website te laten overzetten naar een Magento 2 webshop. Onze specialisten helpen je daar graag mee.

Voordelen van een Magento webshop

Kiezen voor een Magento webwinkel laten maken kan meerdere voordelen bieden. Zo is Magento 100% SEO proof dat weer voordelen biedt voor de zoekresultaten in Google. Ook is het mogelijk meerdere Magento shops op dezelfde database te beheren. Tevens is Magento ook een website dat met jouw omzet meegroeit. Tot slot zit je ook niet gebonden aan dezelfde ontwikkelaar en het systeem wordt continu doorontwikkeld. Magento is tenslotte niet voor niets één van de meest gebruikte systemen voor professionele webshops. Met een Magento webshop zul je zeker heel veel voordelen ervaren.

Magento webshop laten maken door Mountain-iT

Wil je een Magento webshop laten maken? Ben jij klaar om meer uit je onderneming te halen via een eigen webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het laten maken van een Magento webwinkel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag persoonlijk verder en bespreken daarbij ook de verschillende opties die er zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden van WordPress en WooCommerce? Ook da ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze specialisten

Ingmar

Eindbaas

Wahid

Magento developer

Walter

Magento developer

Accreditaties & suppliers