Wij ontwikkelen, onderhouden en migreren razendsnelle Magento webshops, die voldoen aan jouw verwachting.

Nieuwe Magento shop of migratie? Op zoek naar een onderhoudspartner?

Laat hier in het kort achter waarmee je graag geholpen wilt worden of naar wat je zoekt. Wij nemen dan z.s.m contact met je op.
Je informatie blijft bij ons veilig en zal alleen gebruikt worden om in contact te komen.

Waarom Magento voor jouw e-commerce?

Magento 2 is een krachtig E-commerce platform. Het kan veel en is zeer flexibel.
Juist omdat het zo flexibel is, is het zowel geschikt voor kleine bedrijven met groeiambities als voor grote, gevestigde bedrijven . Het is in te richten voor alle sectoren en biedt uitstekende doorgroeimogelijkheden aan. De online community voor Magento is erg groot en de mogelijkheden zijn eindeloos. In Nederland en de omliggende landen wordt een Magento shop goed ondersteund, alle betaalopties die op de markt zijn kun je integreren, vrijwel alle verzendbedrijven (zoals DHL, PostNL) hebben integraties en bieden plugins aan. Je kunt dus vrij snel van start met een Magento shop. Wel is Magento een stuk complexer in ontwikkeling dan bijvoorbeeld WooCommerce. Hou daar rekening mee. Het biedt out of the box meer opties, maar staat niet zo 123.

 

Magento 2

Magento is een dedicated CMS systeem voor e-commerce doeleinden. Mountain IT ontwikkelt zowel standaard theme- als maatwerk Magento webshops. Neem bijvoorbeeld een kijkje op PeterPrint. Voor dit project heeft ons team meerdere maatwerk modules ontwikkeld waaronder de productcalculator. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat het hele proces, vanaf het configureren van een product met haar drukbestand configurator tot het complete bestelbestand en verzenden, is geautomatiseerd. Wij zijn de eerste in Nederland die een dergelijk project in Magento 2 heeft ontwikkeld en daar zijn we absoluut trots op.

Onze workflow

Wij ondersteunen jou als opdrachtgever met een nieuwe Magento 2 shop door de verschillende fases. Van ontwerp tot en met oplevering en het onderhoud.

Ontwerpfase
Bij het ontwerp werken we met een intake waarbij je wensen besproken worden. Dit, samen met onze input over hoe een webshop het beste vorm gegeven kan worden, ontplooit dan tot een ontwerp welke wij kunnen implementeren. Natuurlijk keur jij deze goed, of vraag je om een revisie.

Ontwikkelfase
Vervolgens richten we een ontwikkelstraat in. We beginnen dan met de technische bouw van het project. Om je webwinkel te ontwikkelen gebruiken wij een lokale omgeving. Hier kunnen we uitgebreid de webshop testen en verder uitbouwen. Alle modules en features worden hier gerealiseerd.

Testfase
Op een online omgeving maken wij steeds versies voor je beschikbaar om rustig te testen. Jij koppelt terug en wij gaan weer aan de slag met deze feedback.

Livegang
Iedereen tevreden? Er is een eerste oplevering en de shop kan live! Migreer je van een ander platform, of vanaf Magento 1? Er wordt dan nog een laatste migratie gedaan. Gedurende de dag van livegang staan wij volledig tot je beschikking om je op alle punten bij te staan en de checklists af te werken.

En daarna
Dankzij ons uitgebreide versiebeheer kunnen we er met meerdere ontwikkelaars aan werken en steeds eenvoudig nieuwe releases voor je klaar zetten op een test (staging) omgeving. Ben je akkoord met de features, updates of aanpassingen? Het staat in 10 seconden live! Wij noemen dit onze pipelines en zijn daar erg trots op!

Enkele voordelen van Magento:

• Technisch zoekmachinevriendelijk: Magento is 100% SEO proof
• Multi-store: je kunt meerdere (grote) webshops op dezelfde database beheren en standaard meertalig
• Uitgebreid: standaard biedt Magento veel functionaliteit, waarbij er veel uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar zijn
• Magento is een systeem dat met jouw omzet meegroeit
• Open source: je bent niet gebonden aan dezelfde ontwikkelaar en het systeem wordt continu doorontwikkeld

Onze specialisten

Linh

Junior developer

Barbara

Junior Developer / UX Designer

Accreditaties & suppliers