WooCommerce specialist

Ben je op zoek naar een WooCommerce specialist voor je webshop? Zoek dan niet verder, bij ons ben je aan het juiste adres. WooCommerce is een enorm veelzijdige WordPress plugin welke continu in ontwikkeling is. Bijna een kwart van alle webshops wereldwijd draait op WooCommerce. Niet voor niets zijn wij ook groot fan. De functionaliteit en het vermogen om bijna alles aan te passen naar jouw wensen, biedt onze WooCommerce specialist en natuurlijk ons hele team veel voordelen.

Meer weten over WooCommerce en wat onze WooCommerce specialisten voor jou kunnen betekenen? Je leest het hieronder.

Wat is WooCommerce?

Als je een WordPress website laat bouwen of je hebt al een WordPress website dan kun je de WooCommerce plugin downloaden en gebruiken. De WooCommerce plugin zorgt ervoor dat je van een WordPress website een webshop kunt maken. Het is een zeer uitgebreid systeem waardoor je veel verschillende kanten op kunt. Dat maakt het werken met WordPress en WooCommerce voor ons ook zo fijn. We kunnen op die manier ook WordPress maatwerk leveren.

WooCommerce is van zichzelf dus erg uitgebreid. Een aantal mogelijkheden binnen WooCommerce zijn bijvoorbeeld configureerbare producten, kortingscodes aanmaken, verzendkosten berekenen aan de hand van land gewicht of afstand en het automatisch versturen van facturen. De betaalmogelijkheden voor een WooCommerce webshop zijn ook uit te breiden. Denk aan PayPal, CreditCard en natuurlijk het Nederlandse iDeal. Het koppelen daarvan ik echter wel een technischer klusje, maar daar helpen wij uiteraard graag bij. Met WooCommerce is dus heel veel mogelijk voor je webshop.

WooCommerce specialist Mountain iT

Wil jij graag het optimale halen uit een WordPress website in combinatie met WooCommerce? Zoek dan niet verder, want bij Mountain iT ben je aan het juiste adres. Bij ons werken we aan projecten waar we in geloven,dit staat bij ons centraal. De verbinding met de gebruiker vinden wij belangrijk en de onze opdrachtgevers staat bij ons voorop. Op die manier gaan we samen voor het beste en de mooiste resultaat.

Heb je een vraag, dan helpen wij je graag verder. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, dat mag uiteraard ook over een Magento webshop gaan. Wij informeren en helpen je graag.

WooCommerce specialist = Mountain iT

Onze specialisten

Accreditaties & suppliers