WooCommerce specialist

Ben je op zoek naar een WooCommerce specialist voor je webshop?

Zoek dan niet verder, bij ons ben je aan het juiste adres. WooCommerce is een enorm veelzijdige WordPress plugin welke continu in ontwikkeling is. Bijna een kwart van alle webshops wereldwijd draait op WooCommerce. Niet voor niets zijn wij ook groot fan. De functionaliteit en het vermogen om bijna alles aan te passen naar jouw wensen, biedt onze WooCommerce specialist en natuurlijk ons hele team veel voordelen.

Meer weten over WooCommerce en wat onze WooCommerce specialisten voor jou kunnen betekenen? Je leest het hieronder.

Wat is WooCommerce?

Als je een WordPress website laat bouwen of je hebt al een WordPress website dan kun je de WooCommerce plugin downloaden en gebruiken. De WooCommerce plugin zorgt ervoor dat je van een WordPress website een webshop kunt maken. Het is een zeer uitgebreid systeem waardoor je veel verschillende kanten op kunt. Dat maakt het werken met WordPress en WooCommerce voor ons ook zo fijn. We kunnen op die manier ook WordPress maatwerk leveren.

WooCommerce is van zichzelf dus erg uitgebreid. Een aantal mogelijkheden binnen WooCommerce zijn bijvoorbeeld configureerbare producten, kortingscodes aanmaken, verzendkosten berekenen aan de hand van land gewicht of afstand en het automatisch versturen van facturen. De betaalmogelijkheden voor een WooCommerce webshop zijn ook uit te breiden. Denk aan PayPal, CreditCard en natuurlijk het Nederlandse iDeal. Het koppelen daarvan ik echter wel een technischer klusje, maar daar helpen wij uiteraard graag bij. Met WooCommerce is dus heel veel mogelijk voor je webshop.

WooCommerce webshop laten maken door Mountain iT

Wil jij graag het optimale halen uit een WordPress website in combinatie met WooCommerce? Zoek dan niet verder, want bij Mountain iT ben je aan het juiste adres voor een WooCommerce specialist. Bij ons werken we aan projecten waar we in geloven, dit staat bij ons centraal. De verbinding met de gebruiker vinden wij belangrijk en de onze opdrachtgevers staat bij ons voorop. Op die manier gaan we samen voor het beste en de mooiste resultaat.

WooCommerce specialist bij Mountain iT

Wij werken met WooCommerce en dat is niet zonder reden! Er is namelijk zoveel mogelijk op het gebied van specifieke wensen. Zo hebben wij voor opdrachtgevers van ons productpagina’s gebouwd waarbij het product is opgebouwd in verschillende lagen, en waar de bezoeker zelf een product kan samenstellen.

Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast voor een paar schoenen, waarbij je de veters zelf kunt inkleuren of het logo kunt voorzien van een kleur naar keuze. Maar ook is het mogelijk om een stuk tekst toe te voegen op een t-shirt.

Kortom: wil je iets speciaals in je webshop, waarmee je je concurrenten ver achter je laat? Stuur ons dan een bericht en dan neemt onze WooCommerce specialist contact met je op.

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van WooCommerce

Draai jij straks ook succesvol op WooCommerce?

Wil jij een webshop die betaalbaar, betrouwbaar en onderscheidend is? Aarzel dan niet omhieronder vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Gerelateerde projecten.

logo-magento

Liefs van Emma

Liefs van Emma

Voor deze kleinschalige woonwinkel mochten wij een rustig gekleurde, goed ontworpen shop bouwen, met extra aandacht voor pagespeed optimalisatie. Die pagespeed is heel belangrijk voor de SEO (Search Engine Optimization), en wil je op desktop minimaal een score van 90 hebben. Met een score van 93 doet liefsvanemma.nl dus heel fijn mee in de race om een goed plekje op Google!
Naar de website
logo-magento

Juulz Illustrations

Juulz Illustrations

Voor Juulz Illustrations mochten wij aan de slag met een website die het speelse karakter van haar werk tot zijn recht laat komen, maar die tegelijkertijd professionaliteit uitstraalt. Het resultaat mag er wezen! Ook is dit een mooi voorbeeld van een WooCommerce shop met toegevoegde b2b-functionaliteiten.
Naar de website
logo-magento

Geboortegift

Geboortegift

Samen met onze UX designers hebben wij een prachtige WooCommerce shop mogen realiseren voor Geboortegift. Als je wilt weten wat je met WooCommerce allemaal kunt, klik dan vooral op de link hieronder!
Naar de website
logo-magento

Frits Kuiper

Frits Kuiper

Voor Frits Kuiper hebben wij een prachtige WooCommerce shop uit de zee gevist. De shop bevat alles van een volledige catalogus tot de verkoop van de producten.
Naar de website