Magento maatwerk

Wil je graag een Magento webwinkel laten maken? Maar wil je niet hetzelfde doen als jouw concurrentie? Dan kun je kiezen voor Magento maatwerk bij Mountain iT. Met Magento maatwerk stemmen we de vormgeving en indeling van jouw webshop af op je specifieke wensen en behoeften. Hiermee implementeren we jouw huisstijl en ideeën in een geheel maatwerk ontwerp en heb jij echt een Magento webshop die volledig bij je bedrijf past. Op deze manier heb jij een compleet unieke webshop die zich volledig onderscheidt van de massa.

Meer informatie over Magento en de mogelijkheden wat betreft Magento maatwerk? Lees dan hieronder verder.

Magento 2 shop

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft een webshop laten maken. Zo is er, naast Magento, bijvoorbeeld ook WooCommerce en ieder CMS heeft zijn eigen voor- en nadelen. Magento is een e-commerce platform voor webwinkels. Je kunt daar een online winkel in laten bouwen en beheren. Magento 2 heeft een betere schaalbaarheid, beter beheerpaneel, standaard enorm veel functies ook op het gebied van B2B en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Ideaal voor jouw webwinkel. Ook is het mogelijk meerdere Magento stores in 1 backend te beheren. Daarbij  is Magento de beste keuze  voor een  platform welke met jouw omzet meegroeit. De eigenaar van het Magento platform is Adobe, een reus in de tech, web en design wereld, en wij zijn er daarom van overtuigd dat Magento een gezonde toekomst heeft.

Voordelen maatwerk Magento webshop

Bij een maatwerk traject beginnen we met een intake waarin we alle wensen in kaart brengen. Deze lijst bespreken wij intern, en middels een “scrum pokersessie” wijzen diverse teamleden punten toe aan alle losse wensen en “user stories”. Vaak komen we op ongeveer dezelfde punten uit en nemen we een gemiddelde. Is dat niet zo dan zoeken we uit waarom en wie voor dat punt de meeste expertise (of track-record) heeft. Op basis van deze punten kunnen wij aan alle wensen en user stories een uren-begroting hangen. Dit is bewezen de allerbeste manier om een eerlijke en realistische begroting op te stellen. Bij maatwerk is dit noodzakelijk omdat onderdelen altijd van elkaar afhankelijk zijn, en niks altijd hetzelfde is. Na je akkoord gaat het ongeveer zo in zijn werk:

Magento maatwerk door Mountain iT

Wil jij jouw website/webshop plannen en wensen graag verwezenlijken? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een Magento maatwerk website. Onze specialisten bouwen graag een Magento website naar jouw wensen. Zo kun jij ook je online zichtbaarheid vergroten en groeien met je onderneming.

Een vraag over de mogelijkheden van Magento maatwerk door Mountain iT? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder.

Wat is Magento?

Magento is een e-commerce platform voor webwinkels. Je kunt daar een online winkel in laten bouwen en beheren. In 2008 werd Magento 1 gelanceerd. Dit groeide uit tot één van de grootste e-commerce systemen ter wereld. Dat begrijpen wij heel goed, want Magento is gemaakt om ingewikkelde processen aan de achterkant van een webshop zonder problemen te laten verlopen. Wanneer de webshop eenmaal staat kun jij deze ook goed zelf beheren.

Inmiddels is er Magento 2. Magento 2 werd in 2015 als webshop platform uitgebracht. Het is geen upgrade van de eerste versie, maar een compleet nieuw platform. Zo heeft Magento 2 een betere schaalbaarheid, een standaard al responsive lay-out, beter beheerpaneel en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Ideaal voor jouw webwinkel. Ook zijn de mogelijkheden voor online marketing bij Magento 2 veel groter omdat er veel meer koppelingen mogelijk zijn. Draai je nog op Magento 1? Neem dan snel contact op, want inmiddels krijgen Magento 1 shops geen standaard veiligheidsupdates meer. Klantgegevens kunnen daardoor niet meer veilig zijn. Wij kunnen je Magento 1 shop overzetten naar Magento 2 middels een Magento migratie.

De eigenaar van het Magento platform is Adobe, een reus in de tech, web en design wereld, en wij zijn er daarom van overtuigd dat Magento een gezonde toekomst heeft.

Voordelen van een Magento maatwerk webshop

Een Magento webwinkel laten maken kan meerdere voordelen bieden. Zo is Magento 100% Search Engine Optimization (SEO) proof wat weer voordelen biedt voor de zoekresultaten in Google. Ook is het mogelijk meerdere Magento stores in 1 backend te beheren. Daarbij is Magento de beste keuze voor een platform welke met jouw omzet meegroeit. Tot slot ben je niet gebonden aan dezelfde ontwikkelaar en het systeem wordt continu doorontwikkeld. Mocht je ons dus ooit écht zat zijn, dan kun je makkelijk naar een andere partij. Magento is tenslotte niet voor niets één van de meest gebruikte systemen voor professionele webshops. Met een Magento webshop zul je zeker voordelen ervaren.

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van Magento 2

Voordelen van een Magento webshop

Ben jij klaar om meer uit je onderneming te halen via een eigen webshop? Wil je een Magento webshop laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag persoonlijk en bespreken daarbij ook de verschillende opties die er zijn. Weet je het nog niet helemaal zeker? Bekijk dan de mogelijkheden van WooCommerce? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gerelateerde projecten.

Teakea

Teakea

Als je aan luxe meubels denkt, dan denk je aan Teakea! Ook hiervoor mochten wij een uniek ontwerp realiseren binnen Magento. Dit was tevens een doorgedacht UX ontwerp.
Naar de website

Plent

Plent

Particuliere klanten, business to business, verschillende shops per land, een puntenspaarprogramma, bundels, samples, blog, socials, kortingsacties, de Magentoshop van plent.nl heeft het allemaal. Zo veelzijdig is Magento 2!
Naar de website

PeterPrint

PeterPrint

Deze Magento shop ziet er anders uit dan anders. Er is geen klassieke menubalk bovenin, in plaats daarvan kun je links heel overzichtelijk je weg door de website heen navigeren. Daarnaast is dit ook een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van Magento, bekijk maar eens hoeveel opties je kunt selecteren in het bestelproces.
Naar de website

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop is een Magento shop die vooral gericht is op b2b (Business to Business). Het "broertje" van deze website, drankuwel.nl, wordt vanuit dezelfde backend gerund en is juist op particulieren gericht. Magento is voor deze constructie uitermate geschikt. Het kleurgebruik sluit feestelijk aan op het assortiment!
Naar de website