Magento maatwerk website laten bouwen?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je graag een Magento website laten maken? Maar wil je niet hetzelfde doen als jouw concurrentie? Dan kun je kiezen voor Magento maatwerk bij Mountain iT. Met Magento maatwerk stemmen we de vormgeving en indeling van jouw webshop af op je specifieke wensen en behoeften. Hiermee implementeren we jouw huisstijl en ideeën in een geheel maatwerk ontwerp en heb jij echt een Magento webshop die volledig bij je bedrijf past. Op deze manier heb jij een compleet unieke webshop die zich volledig onderscheidt van de massa.

Meer informatie over Magento en de mogelijkheden wat betreft Magento maatwerk? Lees dan hieronder verder.

Waarom een Magento webshop?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft een webshop laten maken. Zo is er, naast Magento, bijvoorbeeld ook WooCommerce en ieder CMS heeft zijn eigen voor- en nadelen. Magento is een e-commerce platform voor webwinkels. Je kunt daar een online winkel in laten bouwen en beheren. Magento 2 heeft een betere schaalbaarheid, beter beheerpaneel, standaard enorm veel functies ook op het gebied van B2B en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Ideaal voor jouw webwinkel. Ook is het mogelijk meerdere Magento stores in 1 backend te beheren. Daarbij  is Magento de beste keuze  voor een  platform welke met jouw omzet meegroeit. De eigenaar van het Magento platform is Adobe, een reus in de tech, web en design wereld, en wij zijn er daarom van overtuigd dat Magento een gezonde toekomst heeft.

Voordelen maatwerk Magento webshop ten opzichte van Magento webshop zonder maatwerk

Bij een maatwerk traject beginnen we met een intake waarin we alle wensen in kaart brengen. Deze lijst bespreken wij intern, en middels een “scrum pokersessie” wijzen diverse teamleden punten toe aan alle losse wensen en “user stories”. Vaak komen we op ongeveer dezelfde punten uit en nemen we een gemiddelde. Is dat niet zo dan zoeken we uit waarom en wie voor dat punt de meeste expertise (of track-record) heeft. Op basis van deze punten kunnen wij aan alle wensen en user stories een uren-begroting hangen. Dit is bewezen de allerbeste manier om een eerlijke en realistische begroting op te stellen. Bij maatwerk is dit noodzakelijk omdat onderdelen altijd van elkaar afhankelijk zijn, en niks altijd hetzelfde is. Na je akkoord gaat het ongeveer zo in zijn werk:

  • Er wordt een wireframe gemaakt, samen met jou
  • Onze UX ontwerpers maken een eerste ontwerp van bijvoorbeeld de homepage, waarin alle elementen terugkomen
  • Na jouw feedback wordt een volledig ontwerp opgesteld voor alle pagina types
  • Dit ontwerp wordt na goedkeuring en of feedback omgezet in een werkende webshop, door onze developers
  • Iedere twee weken vindt er een deeloplevering plaats, zodat je altijd snel feedback kunt geven en ziet wat er allemaal gebeurt 
  • Intern in ons team lopen we de hele webwinkel door, als klant, als opdrachtgever (jij) en als onzelf. Alle punten en slordigheden die we tegenkomen worden direct in taken omgezet en opgepakt door het team. 
  • Er vind een Release-Candidate oplevering plaats welke we samen met jou helemaal doorlopen
  • Daarna plannen we een livegang
  • Na livegang monitoren we alles natuurlijk en sturen we bij waar nodig

Magento maatwerk door Mountain iT

Wil jij jouw website/ webshop plannen en wensen graag verwezenlijken? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een Magento maatwerk website. Onze specialisten bouwen graag een Magento website naar jouw wensen. Zo kun jij ook je online zichtbaarheid vergroten en groeien met je onderneming.

Een vraag over de mogelijkheden van Magento maatwerk door Mountain iT? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder.

Magento maatwerk website laten bouwen?

Onze specialisten

Accreditaties & suppliers