WooCommerce webshop laten maken?

Hoe kunnen wij jou helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Waarom zou je kiezen voor een WooCommerce webshop? WooCommerce webshops zijn WordPress websites, welke gebruik maken van een webwinkel plugin genaamd WooCommerce. Van origine is WordPress blog software, in de loop der jaren is WordPress uitgegroeid tot het meest gebruikte Content Management System(CMS) (content beheer) voor websites en webshops wereldwijd.

Wij van Mountain It zijn specialist op het gebied van WooCommerce en helpen je wanneer je een WooCommerce webshop wilt laten maken. Hieronder vertellen we je daar graag meer over en delen dan ook de vele voordelen van WooCommerce.

WooCommerce: de basis voor je webshop

WooCommerce is out of the box al een fantastische oplossing. Je krijgt veel opties zoals eenvoudig productbeheer, producten met eindeloze variaties (zoals kleuren), voorraadbeheer, een uitgebreide  API welke met allerlei diensten zoals een verzendplatform te koppelen is en het bewerk-gemak van WordPress. Je kunt dit vervolgens naar wens verder uitbreiden met extra functionaliteiten in de vorm van plugins of maatwerk. In veel standaard webshops  zitten heel veel functionaliteiten die voor veel ondernemers niet of nauwelijks van toepassing zijn. Het gevolg daarvan kan dus zijn dat het een zwaar pakket wordt dat lastig in gebruik is en afgestraft wordt door Google, en voor de gebruiker traag voelt. Dat willen wij natuurlijk voorkomen. Wij leveren altijd een solide basis met datgene wat jij nodig hebt, vaak gebaseerd op een maatwerk eigen thema.

Voordelen WooCommerce webshop

Wanneer je graag gebruikt wilt maken van WooCommerce profiteer je van een aantal voordelen. De voordelen van WooCommerce zijn:

– Een hoge schaalbaarheid en lage winkelkosten (opstartkosten maar ook maandelijkse kosten zoals hosting en onderhoud zijn lager dan bijvoorbeeld Magento)

– De installatie kan snel gerealiseerd worden, waarna je direct zelf aan de slag kunt met het “vullen van producten”

– Perfecte combinatie te creëren met  gratis of betaalde plugins en thema’s

– Grote internationale WooCommerce gemeenschap (je zit nooit aan 1 partij vast)

– De Nederlandse WooCommerce markt groeit als een kool. Voor iedere denkbare integratie is inmiddels wel een oplossing 

– Talrijke koppelingen mogelijk zoals boekhoudsystemen, Google Shopping/Amazon/Bol, magazijnbeheersystemen en POS-systemen.

Als je kiest voor WooCommerce dan kun je in elk geval profiteren van bovenstaande voordelen. Natuurlijk is er nog veel meer! Wij vertellen je graag alles. 

WooCommerce webshop laten bouwen?

WooCommerce webshop laten maken door Mountain iT

Wij begrijpen dat je ongetwijfeld helemaal vol zit met ideeën die je deze graag zo snel mogelijk wilt delen. Dat is ook de reden dat wij niet werken met maandenlange ontwikkeltrajecten. Wij werken met tweewekelijkse sprints waardoor je iedere paar weken een werkend deel opgeleverd krijgt. Je kunt zo ook snel feedback geven – en we blijven constant in contact.  Wil jij graag een eigen webshop hebben met WooCommerce en wil je mensen graag kennis laten maken met wat jij allemaal in huis hebt?

Uiteraard zijn de precieze kosten afhankelijk van de functionaliteiten die er allemaal in verwerkt moeten worden. Daarnaast speelt het ontwerp en  hoeveel hulp je verder van onze experts nodig hebt een rol.  

Heb je een vraag over het laten maken van een WooCommerce webshop? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Dan helpen wij je graag persoonlijk verder. We kunnen je snel een globale kostenvergelijking geven, en na wat meer informatie een vrijblijvende persoonlijke offerte.

Succesvol online

Een basis voor een succesvolle start.
Compleet met inrichten van Google diensten.
Geschatte uren voor dit pakket: 24
Inclusief licenties 1e jaar.
1795 Eenmalig / in twee termijnen
 • Supersnel thema Shoptimizer
 • Elementor Pro pagina bouwer
 • Inrichten van de menustructuur, categorieën en pagina's
 • Integratie gewenste betaal en verzendkoppelingen
 • Uitgedacht vanuit mobiele ervaring
 • Volledige integratie e-commerce tracking dmv Google Tag Manager en Analytics
 • Licentiekosten gebruik Elementor Pro €49/jaar en Framework €49/jaar (vanaf 2e jaar)

Uniek online

Stand out met een volledig maatwerk design
gemaakt door een UX designer.
Geschatte uren voor dit pakket: 40-50
Gratis technische SEO kick-off.
2950 Eenmalig / in drie termijnen
 • Supersnel lichtgewicht maatwerk ontwerp
 • Elementor Pro pagina bouwer
 • Alles van succesvol online
 • twee revisies/iteraties van het ontwerp
 • E-commerce tools zoals abandoned cart, pop-up builder, countdown deals, waitlist, wishlist
 • SEO technische start
 • Inrichten Google shopping feed
 • Pagespeed optimalisatie ronde
 • Optioneel: CriticalCSS API €6/maand
 • Automatische optimalisatie afbeeldingen
 • Hulp bij installatie WooCommerce app op telefoon en tablet
Populair!

Volledig maatwerk

Projecten waar we in verband met maatwerk en designwensen meer dan 50 uur begroten zijn maatwerkpakketten waarvoor wij een min-max urenbegroting afgeven per onderdeel van het project.
neem contact op
 • Alles is mogelijk
 • Maatwerk koppelingen met APIs
 • Google AMP versie
 • PWA
 • Product designer
 • Product configurator
WooCommerce webshop laten maken?

Specifieke wensen? Wij maken het!

Wij werken met WooCommerce en dat is niet zonder reden! Er is namelijk zoveel mogelijk op het gebied van specifieke wensen. Zo hebben wij voor opdrachtgevers van ons productpagina’s gebouwd waarbij het product is opgebouwd in verschillende lagen, en waar de bezoeker zelf een product kan samenstellen.

Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast voor een paar schoenen, waarbij je de veters zelf kunt inkleuren of het logo kunt voorzien van een kleur naar keuze. Maar ook is het mogelijk om een stuk tekst toe te voegen op een t-shirt.

Kortom: wil je iets speciaals in je webshop, waarmee je je concurrenten ver achter je laat? Stuur ons dan even een bericht en dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is!

Onze WooCommerce specialisten

Zij draaien al succesvol op WooCommerce

Draai jij straks ook succesvol op WooCommerce?

Wil jij een webshop die betaalbaar, betrouwbaar en onderscheidend is? Aarzel dan niet omhieronder vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Contactformulier

Accreditaties & suppliers