WooCommerce webshop

Waarom WooCommerce voor jouw e-commerce?

Waarom zou je kiezen voor een WooCommerce webshop? WooCommerce webshops zijn WordPress websites, welke gebruik maken van een webwinkel plugin genaamd WooCommerce. Van origine is WordPress blog software, in de loop der jaren is WordPress uitgegroeid tot het meest gebruikte Content Management System(CMS) (content beheer) voor websites en webshops wereldwijd.

Wij van Mountain It zijn specialist op het gebied van WooCommerce en helpen je wanneer je een WooCommerce webshop wilt laten maken. Hieronder vertellen we je daar graag meer over en delen dan ook de vele voordelen van WooCommerce.

WooCommerce: de basis voor je webshop

WooCommerce is out of the box al een fantastische oplossing. Je krijgt veel opties zoals eenvoudig productbeheer, producten met eindeloze variaties (zoals kleuren), voorraadbeheer, een uitgebreide  API welke met allerlei diensten zoals een verzendplatform te koppelen is en het bewerk-gemak van WordPress. Je kunt dit vervolgens naar wens verder uitbreiden met extra functionaliteiten in de vorm van plugins of maatwerk. In veel standaard webshops  zitten heel veel functionaliteiten die voor veel ondernemers niet of nauwelijks van toepassing zijn. Het gevolg daarvan kan dus zijn dat het een zwaar pakket wordt dat lastig in gebruik is en afgestraft wordt door Google, en voor de gebruiker traag voelt. Dat willen wij natuurlijk voorkomen. Wij leveren altijd een solide basis met datgene wat jij nodig hebt, vaak gebaseerd op een maatwerk eigen thema.

WooCommerce webshop laten maken door Mountain iT

Wij begrijpen dat je ongetwijfeld helemaal vol zit met ideeën die je deze graag zo snel mogelijk wilt delen. Dat is ook de reden dat wij niet werken met maandenlange ontwikkeltrajecten. Wij werken met tweewekelijkse sprints waardoor je iedere paar weken een werkend deel opgeleverd krijgt. Je kunt zo ook snel feedback geven – en we blijven constant in contact.  Wil jij graag een eigen webshop hebben met WooCommerce en wil je mensen graag kennis laten maken met wat jij allemaal in huis hebt?

Uiteraard zijn de precieze kosten afhankelijk van de functionaliteiten die er allemaal in verwerkt moeten worden. Daarnaast speelt het ontwerp en  hoeveel hulp je verder van onze experts nodig hebt een rol.  

Heb je een vraag over het laten maken van een WooCommerce webshop? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Dan helpen wij je graag persoonlijk verder. We kunnen je snel een globale kostenvergelijking geven, en na wat meer informatie een vrijblijvende persoonlijke offerte.

Specifieke wensen? Jouw WooCommerce webshop op maat

Wij werken met WooCommerce en dat is niet zonder reden! Er is namelijk zoveel mogelijk op het gebied van specifieke wensen. Zo hebben wij voor opdrachtgevers van ons productpagina’s gebouwd waarbij het product is opgebouwd in verschillende lagen, en waar de bezoeker zelf een product kan samenstellen.

Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast voor een paar schoenen, waarbij je de veters zelf kunt inkleuren of het logo kunt voorzien van een kleur naar keuze. Maar ook is het mogelijk om een stuk tekst toe te voegen op een t-shirt.

Kortom: wil je een WooCommerce webshop en wil je iets speciaals in je webshop, waarmee je je concurrenten ver achter je laat? Stuur ons dan even een bericht en dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is!

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van WooCommerce

Draai jij straks ook succesvol op WooCommerce met jouw webshop?

Wil jij een webshop die betaalbaar, betrouwbaar en onderscheidend is? Aarzel dan niet om hieronder vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Gerelateerde projecten.

logo-magento

Liefs van Emma

Liefs van Emma

Voor deze kleinschalige woonwinkel mochten wij een rustig gekleurde, goed ontworpen shop bouwen, met extra aandacht voor pagespeed optimalisatie. Die pagespeed is heel belangrijk voor de SEO (Search Engine Optimization), en wil je op desktop minimaal een score van 90 hebben. Met een score van 93 doet liefsvanemma.nl dus heel fijn mee in de race om een goed plekje op Google!
Naar de website
logo-magento

Juulz Illustrations

Juulz Illustrations

Voor Juulz Illustrations mochten wij aan de slag met een website die het speelse karakter van haar werk tot zijn recht laat komen, maar die tegelijkertijd professionaliteit uitstraalt. Het resultaat mag er wezen! Ook is dit een mooi voorbeeld van een WooCommerce shop met toegevoegde b2b-functionaliteiten.
Naar de website
logo-magento

Frits Kuiper

Frits Kuiper

Voor Frits Kuiper hebben wij een prachtige WooCommerce shop uit de zee gevist. De shop bevat alles van een volledige catalogus tot de verkoop van de producten.
Naar de website