Interview met Jeroen Buijs

"Je brengt me niet snel van m’n stuk en ik blijf volhouden totdat iets is gelukt."

Jeroen Buijs.

UI / UX Designer bij Eye Entertainment en samen met mijn compagnon Jeroen werken we als vaste ontwerpers voor Mountain iT en veel van haar opdrachtgevers. In mijn vrije tijd mag ik graag op m’n racefiets of mountainbike door de Groningse en Drentse landerijen rondcruizen en sinds een tijdje samen met m’n vriendin. Ik hou van eten, gezelligheid met vrienden en familie en op z’n tijd mijzelf kunnen verliezen in een game met uitgestrekte landschappen en uitdagende puzzels.

Mijn beste eigenschap is geduldigheid. Je brengt me niet snel van m’n stuk en blijf volhouden totdat iets is gelukt. Mijn slechtste eigenschap is dat ik te goed kan zijn en daardoor lastig nee kan zeggen. Zorg dat je met alles wat je doet zoveel mogelijk plezier kunt maken en ga nooit met tegenzin ergens werken. Te veel mensen leven met stress of werken ergens waar ze niet gelukkig worden. Zonde van je tijd. Uiteindelijk in het meer managen van verschillende projecten met mensen die daarbij horen.

Als kind wilde ik graag brandweerman worden, wie wilde er als klein jochie nou niet met water spelen. En als ik een topsport moet kiezen zou dat Formule 1 zijn. De combinatie van sport, techniek, reactievermogen en tactiek.