Cloud webhosting

Cloud webhosting is veilig

Middels onze cloud webhosting oplossing, plaatsen wij jouw site en/of webshop op een afgeschermde server met eigen resources die niet worden gedeeld met andere klanten. Waar je bij een shared hosting meer beveiligingsuitdaging hebt, een inbreuk op één site kan bijvoorbeeld alle andere sites in gevaar brengen, is dit bij cloud webhosting niet het geval.

Je wil natuurlijk dat jouw website- en/of webshop altijd goed presteert, hierbij is het kiezen van het juiste hosting pakket cruciaal. Veel verkeer op een gedeelde shared hosting, kan van invloed zijn op de prestaties, wat kan resulteren in een trage webpagina.

Cloud webhosting het beste voor shops

Voor degenen die e-commerceplatforms gebruiken, is een cloud hosting eigenlijk de beste optie. Het biedt namelijk uitstekende prestaties en kan veel dataverkeer aan. Heb je een simpele blog pagina met 10 bezoekers per dag, dan is shared hosting een prima oplossing voor jou.

Uiteindelijk is cloud webhosting duurder dan een shared hosting omgeving, echter worden de laadtijden van de server en de page speed score steeds belangrijker om je concurrentie voor te blijven.

Mocht je benieuwd zijn naar onze tarieven en/of graag advies willen hebben van ons over het juiste hosting pakket? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.