Interview met Marko Beenink

"Ik kan goed overzicht houden en prioriteren en organiseren."

Marko Beenink.

Hoe heet je en wat is je rol binnen Mountain iT?

Mijn naam is Marko en ik ben trainee Fullstack Developer

Wat wilde je vroeger als kind het liefst worden?

Naast het gebruikelijke zoals politieagent of brandweerman, wilde ik heel graag kok worden

Wat doe je naast je werk graag?

Naast mijn werk ben ik veelvuldig in de sportschool te vinden om daarna lekker relaxed een film aan te zetten

Wat is de belangrijkste levensles die je hebt geleerd?

Het is een cliché maar ‘het leven is kort’ het kan zomaar voorbij zijn.

Wat is je beste eigenschap?

Dit vind ik altijd een lastige om te beantwoorden, maar ik denk dat ik goed overzicht kan houden en taken kan prioriteren en organiseren

Waarin wil je je ontwikkelen?


Ik zit denk ik nu op een perfecte plek. Want ik houd van het pixel perfect maken van van de frontend, maar ook van het aan het aan elkaar koppelen en ontwikkelen van de backend. Op beide kanten kan ik nog heel veel stappen maken

Wat is het leukste aan werken bij Mountain iT?


Ik werk nog maar sinds kort bij Mountain IT, dus deze is lastig te beantwoorden. Maar tot nu toe vind ik de zelfstandigheid erg prettig, je kan lekker je ding doen zonder dat je gemicromanaged word. Daarnaast is er altijd wel iemand die je kan helpen als je even vastkomt te zitten.

Als je een topsport moest kiezen om uit te oefenen, welke zou dit zijn?


Hoewel ik veelvuldig solo in de sportschool aan het sporten ben kies is toch voor voetbal