Magento specialist

Heb je een Magento webshop en ben je opzoek naar een Magento specialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen bewegen wij jouw Magento shop naar een hoger niveau.

Wil je graag een Magento website laten maken door ons team van specialisten? We vertellen je graag meer over onze werkwijze als Magento specialist, wat Magento is en wat de voordelen van Magento zijn voor jou.

Wat is Magento?

Magento wordt door steeds meer ondernemers gekozen die graag volledig eigenaar willen zijn van hun webshop. Het is een perfect voor mensen die in de toekomst bijvoorbeeld de webshop willen uitbreiden. Magento is namelijk gemaakt op de groei. Zo kun je beginnen als kleine webshop en dit uitbreiden tot een veel bezochte webshop met meerdere producten. Magento is ook geschikt voor koppelingen met boekhoudpakketten en leveranciers zoals PostNL. Daarnaast is magento geschikt voor internationale verkoop door dat er verschillende stores opgezet kunnen worden in verschillende talen. Ook zijn er veel modules en extensies beschikbaar voor Magento waarmee nog meer mogelijk wordt binnen jouw webshop. 

Als Magento specialist kunnen we ook maatwerk voor jou en je website leveren. Met Magento maatwerk kunnen we gepersonaliseerde functionaliteiten realiseren en heel precies te werk gaan om daarmee jouw webshop aan alle wensen te laten voldoen.

Onze werkwijze als Magento specialisten

Wij maken Magento websites en helpen en ondersteunen je graag. We nemen je mee in het proces vanaf het ontwerp tot de oplevering en natuurlijk daarna bij het onderhoud. In de eerste fase, de ontwerpfase bespreken we aan de hand van een intake jouw wensen. Wij delen daarbij ook onze expertise en samen komen we tot een plan. In de tweede fase  richten we een ontwikkelstraat in. We beginnen dan met de technische bouw van het project. Dit gebeurt in een lokale omgeving. De testfase is fase 3. Op een online testomgeving maken wij een versie voor je beschikbaar om rustig te testen. De laatste fase is een eerste oplevering van jouw webshop. Dankzij ons uitgebreide versiebeheer kunnen we er met meerdere ontwikkelaars aan werken en steeds nieuwe releases voor je klaar zetten op een test (staging) omgeving. We kunnen dus samen gaan uitbreiden en bieden je tevens het juiste onderhoud, dit onderhoud doen we ook voor WordPress.

Magento maatwerk door Magento specialist?

Wil jij graag een Magento website laten bouwen door een Magento specialist? Wij staan graag voor je klaar om dit te realiseren. Met onze kennis en werkwijze komen we graag samen met jou tot het mooiste en de beste resultaten voor jouw Magento webshop. Voor vragen of meer informatie over ons of wat wij voor je kunnen beteken kun je contact met ons opnemen. 

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van Magento 2

Voordelen van een Magento webshop

Ben jij klaar om meer uit je onderneming te halen via een eigen webshop? Wil je een Magento webshop laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag persoonlijk en bespreken daarbij ook de verschillende opties die er zijn. Weet je het nog niet helemaal zeker? Bekijk dan de mogelijkheden van WooCommerce? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gerelateerde projecten.

Teakea

Teakea

Als je aan luxe meubels denkt, dan denk je aan Teakea! Ook hiervoor mochten wij een uniek ontwerp realiseren binnen Magento. Dit was tevens een doorgedacht UX ontwerp.
Naar de website

Plent

Plent

Particuliere klanten, business to business, verschillende shops per land, een puntenspaarprogramma, bundels, samples, blog, socials, kortingsacties, de Magentoshop van plent.nl heeft het allemaal. Zo veelzijdig is Magento 2!
Naar de website

PeterPrint

PeterPrint

Deze Magento shop ziet er anders uit dan anders. Er is geen klassieke menubalk bovenin, in plaats daarvan kun je links heel overzichtelijk je weg door de website heen navigeren. Daarnaast is dit ook een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van Magento, bekijk maar eens hoeveel opties je kunt selecteren in het bestelproces.
Naar de website

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop is een Magento shop die vooral gericht is op b2b (Business to Business). Het "broertje" van deze website, drankuwel.nl, wordt vanuit dezelfde backend gerund en is juist op particulieren gericht. Magento is voor deze constructie uitermate geschikt. Het kleurgebruik sluit feestelijk aan op het assortiment!
Naar de website