Naar 95+ op mobiel

Naar 95+ met slechte pagespeed score?

Pagespeed en Core Web Vitals. Sinds halverwege 2021 wordt dit door Google meegenomen in de algehele ranking van je website. De CWV (Core Web Vitals) hebben daarnaast ook effect op de kosten van je advertenties. Google neemt gebruiksgemak daarin namelijk mee.

Stel je concurrent heeft dat beter voor elkaar, dan moet jij er hoger voor bieden om toch bovenaan te komen. Natuurlijk is het ook veel fijner voor je bezoeker als deze snel en gemakkelijk, zonder te wachten en zonder gekke verspringingen door je website een kan klikken.

Hoge Pagespeed scores

Mountain iT verzorgt diverse optimalisaties. Natuurlijk beginnend in je website platform zelf, gebruik van goede hosting en caching, en geoptimaliseerde scripts. Dit combineren wij met diverse externe diensten zoals automatische script optimalisaties, afbeeldingoptimalisatie, een externe cache, een CDN en uitgesteld laden van Javascript.

Hiermee is het mogelijk om pagespeed scores te halen tussen 70 en 100 op mobiel, voor eigenlijk iedere website, of het nou een template gebaseerde website betreft, of een maatwerk ontwerp dat in basis al goed is neergezet.

Naar 95+ op mobiel met Mountain

Ben je benieuwd wat jouw page speed score nu is en wat we hierin voor jou kunnen betekenen? Wij kunnen dit vrijblijvend voor je checken! Neem contact met ons op.

Celzouten.eu: Productpagina van 29 naar 100 score op mobiel

Plent.nl:
Productpagina van 11 naar 99 op mobiel