Interview met Martijn Friederich

"Ik benader iedere dag alsof het een finale is."

Martijn Friederich.

Tijdens het werk ben ik een sparringpartner voor Ingmar. Dit betekent dat ik me bezig hou met adviezen over de bedrijfsvoering. Daarnaast ligt mijn liefde bij het laten groeien van opdrachtgevers. Ook vindt ik het leuk om het beste uit mensen te halen. In mijn vrije tijd ben ik een trotse vader van een hele mooie dochter. Een paar van mijn hobby’s zijn koken, bezig zijn met vastgoed en motorrijden, maar motorrijden is er dit jaar nog niet van gekomen. Ohja en mijn favoriete huisdier is een hond.

Mijn beste eigenschap is dat ik iedere dag benader alsof het een finale is en mijn slechtste eigenschap is dat ik chaotisch ben. Dit komt ook mede door mijn ADHD die recent is geconstateerd. De belangrijkste levensles die ik heb geleerd is dat thuis niet een plek is, maar de mensen waar je mee bent. Ik wil mezelf graag ontwikkelen om een betere structuur te krijgen en houden in mijn leven.

Sinds jongs af aan was ik al een ondernemer. Ik zeg was, omdat ik vind dat ondernemer zijn niet iets is wat je leert maar iets wat je bent. Als ik aan topsport zou kunnen doen zou ik profvoetballer kiezen, omdat ik hier vroeger ook de kans voor had, maar ik was bezig met andere dingen die minder belangrijk waren als ik daar nu op terugkijk.