Cases

Shopware 6 cases.

Vipermedical

Vipermedical

Een bedrijf dat kwaliteit, snelheid en veelzijdigheid wil uitstralen heeft een ditto website nodig. Een snelle Shopware shop, op maat gemaakt door Mountain iT, is dan een uitstekende keuze! Het klassieke UX design is bijzonder intuïtief en werkt daarom erg snel en klantvriendelijk. Heb je een shop met extra veel categorieën? Bekijk maar eens hoe we dat op vipermedical.nl hebben vormgegeven.
Naar de website

CSW Landscaping

CSW Landscaping

Voor bloembollenspecialist CSW Landscaping is er gebruikt gemaakt van bestaande templates, maar dat betekent niet dat het een saaie shop is geworden. In tegendeel! Een rustig palet met frisse kleuren laat de producten eruit springen. De productpagina bevat een bijzondere, op maat gemaakte functionaliteit met custom attributen.
Naar de website

Cruydt-Hoeck

Cruydt-Hoeck

Dezelfde aandacht die de eigenaren van Cruydt-Hoeck hebben voor hun duurzame zaden en planten, hebben wij voor hun op maat gemaakte Shopware website. Het is niet alleen een zeer uitgebreide webshop, er is ook veel ruimte voor geschreven artikelen. Als je wilt weten wat je met Shopware allemaal kunt, klik dan vooral op de link hieronder!
Naar de website

Magento 2 cases.

Teakea

Teakea

Als je aan luxe meubels denkt, dan denk je aan Teakea! Ook hiervoor mochten wij een uniek ontwerp realiseren binnen Magento. Dit was tevens een doorgedacht UX ontwerp.
Naar de website

Plent

Plent

Particuliere klanten, business to business, verschillende shops per land, een puntenspaarprogramma, bundels, samples, blog, socials, kortingsacties, de Magentoshop van plent.nl heeft het allemaal. Zo veelzijdig is Magento 2!
Naar de website

PeterPrint

PeterPrint

Deze Magento shop ziet er anders uit dan anders. Er is geen klassieke menubalk bovenin, in plaats daarvan kun je links heel overzichtelijk je weg door de website heen navigeren. Daarnaast is dit ook een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van Magento, bekijk maar eens hoeveel opties je kunt selecteren in het bestelproces.
Naar de website

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop is een Magento shop die vooral gericht is op b2b (Business to Business). Het "broertje" van deze website, drankuwel.nl, wordt vanuit dezelfde backend gerund en is juist op particulieren gericht. Magento is voor deze constructie uitermate geschikt. Het kleurgebruik sluit feestelijk aan op het assortiment!
Naar de website

WooCommerce cases.

logo-magento

Liefs van Emma

Liefs van Emma

Voor deze kleinschalige woonwinkel mochten wij een rustig gekleurde, goed ontworpen shop bouwen, met extra aandacht voor pagespeed optimalisatie. Die pagespeed is heel belangrijk voor de SEO (Search Engine Optimization), en wil je op desktop minimaal een score van 90 hebben. Met een score van 93 doet liefsvanemma.nl dus heel fijn mee in de race om een goed plekje op Google!
Naar de website
logo-magento

Juulz Illustrations

Juulz Illustrations

Voor Juulz Illustrations mochten wij aan de slag met een website die het speelse karakter van haar werk tot zijn recht laat komen, maar die tegelijkertijd professionaliteit uitstraalt. Het resultaat mag er wezen! Ook is dit een mooi voorbeeld van een WooCommerce shop met toegevoegde b2b-functionaliteiten.
Naar de website
logo-magento

Geboortegift

Geboortegift

Samen met onze UX designers hebben wij een prachtige WooCommerce shop mogen realiseren voor Geboortegift. Als je wilt weten wat je met WooCommerce allemaal kunt, klik dan vooral op de link hieronder!
Naar de website
logo-magento

Frits Kuiper

Frits Kuiper

Voor Frits Kuiper hebben wij een prachtige WooCommerce shop uit de zee gevist. De shop bevat alles van een volledige catalogus tot de verkoop van de producten.
Naar de website

WordPress cases.