Hyvä webshop

Hyvä is een zeer populair thema voor Magento 2. Deze ontwikkeling moet zorgen voor een betere en vooral snellere development ervaring. Ook zal Hyvä Magento 2 zorgen voor een betere prestatie van je webshop. Bepaalde technieken en thema’s zijn verouderd en erg complex. Hierdoor is het nieuwe thema Hyvä Magento 2 erg welkom. De ontwikkeling en prestaties worden gemakkelijker en hoger. Op deze pagina vertellen we meer over het nieuwe thema, een Hyvä webshop en waarom jij het zou moeten gebruiken. Al onze nieuwe Magento 2 projecten maken gebruik van Hyvä. 

Over Hyvä Magento 2

Hyvä Magento 2 is een alternatief frontend voor Magento 2. Het thema is ontworpen om de prestaties van de webshop te verbeteren en frontend-ontwikkelingen te optimaliseren. De technologie achter Hyvä bestaat uit AlpineJS, TailwindCSS en GraphQL. Deze combinatie biedt diverse voordelen ten opzichte van de standaard Magento 2. Zo zorgt Hyvä voor zeer goede prestaties van een webshop, maakt Hyvä het gemakkelijk om aangepaste frontends te ontwikkelen en biedt het meer flexibiliteit dan de standaard Magento 2. Hierdoor kun je de Hyvä webshop aanpassen naar je eigen behoeften.

Kansen en uitdagingen van Hyvä

Hyvä Magento 2 biedt ontzettend veel kansen, maar ook een aantal uitdagingen. Zodra je Hyvä gaat gebruiken zal alle styling en layout van je huidige ontwerp weg zijn. Dit moet opnieuw geïmplementeerd worden, of is natuurlijk juist een mooie kans om volledig te herzien met een nieuw UX ontwerp. Ook moet eventueel Magento maatwerk volledig herschreven worden omdat het vaak jQuery en niet meer ondersteunde technieken gebruikt. Deze uitdagingen vergeet je direct als je weet wat voor kansen Hyvä Magento 2 biedt. Bij het gebruik van Hyvä heb je niet te maken met verouderde technieken, maar enkel de nieuwste technieken. Ook is het ontwikkelen met Hyvä minder complex in vergelijking met het standaard Magento webshop thema dankzij standaardisatie en het gebruik van TailwindCSS en AlpineJS. Hyvä heeft een uitgebreide documentatie en bestanden zijn met Hyvä aanzienlijk kleiner. Dit is weer zeer aantrekkelijk voor de prestatie van de Hyvä webshop.

Hyvä webshop

Een Hyvä webshop biedt veel nieuwe kansen en mogelijkheden. Het nieuwe thema heeft een aantal modules die de functionaliteit van de webshop kunnen uitbreiden. Zo is er de Hyvä checkout. Dit in een nieuwe checkout die is ontwikkeld met MageWire. Een zeer snelle en uitbreidbare afrekenervaring. Er zijn ook Hyvä Widgets. Dit is een set met gebruiksklare widgets die je kunt gebruiken om de Hyvä webshop aan te passen. Jouw webshop wordt ontzettend snel en levert goede prestaties als je Hyvä gebruikt. Hierdoor maakt Hyvä het mogelijk om een zeer goede score te behalen bij de Google Pagespeed scores. Dit is een fijne ervaring voor bezoekers en draagt bij aan een goede SEO-score. Een Hyvä webshop is een aanrader voor als je graag een goed lopende en snelle webshop wilt.

Waarom moet jij Hyvä Magento 2 gebruiken?

Is jouw Magento 2 webshop toe aan vernieuwing en verbetering? Migreer dan naar Hyvä Magento 2. Dit nieuwe thema biedt vele voordelen ten opzichte van het standaard Magento 2 thema. Er worden geen achterhaalde technieken gebruikt, veel dingen zijn minder complex, het heeft een uitgebreide documentatie en nog veel meer. Er zijn een aantal uitdagingen, zeker als je maatwerk hebt in je huidige shop, maar die wegen niet op tegen de kansen en voordelen die Hyvä Magento 2 biedt. Maak gebruik van Hyvä Magento 2 en geef jouw webshop een boost. Het verbetert de prestaties en het werkt een stuk gemakkelijker. Heb je hulp nodig met Hyvä Magento 2? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Voordelen van Hyvä Magento 2 nog eens op een rij

  1. Verhoogde snelheid: Hyvä gebruikt véél minder JavaScript, geen jQuery en zorgt daardoor voor snellere laadtijden en fantastische Core Web Vitals (Pagespeed score), wat essentieel is voor het behouden van klanten maar ook van invloed op je positie in Google.
  2. Gebruiksvriendelijk design: de intuïtieve standaard lay-out en gemakkelijke navigatie verbeteren de gebruikerservaring aanzienlijk.
  3. SEO-vriendelijk: Hyvä is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat helpt bij het verbeteren van de online zichtbaarheid van je webshop.
  4. Aanpasbaarheid: Het thema biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, waardoor wij de webshop volledig naar wens kunnen inrichten.
  5. Community: de community is gigantisch gegroeid de afgelopen 2 jaar, en je kunt zelfs stellen dat het Magento Open Source heeft gered. Er is weer nieuw leven, mooie ontwikkelingen en een zeer sterke ontwikkelaarscommunity waar jij als shop eigenaar alleen maar voordeel kan ondervinden.

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van Hyvä Magento 2

Waarom een Hyvä shop?

Hyvä Magento 2 is een uitstekende keuze voor iedereen die een professionele, zeer snelle, efficiënte en SEO-vriendelijke webshop wil opzetten. Met zijn gebruiksvriendelijkheid, aanpasbaarheid, standaardisatie en snelheid biedt het thema alles wat je nodig hebt voor een succesvolle online winkel. Ook zijn de startkosten vaak nog lager dan een maatwerk Luma thema shop. 

Gerelateerde projecten.

Teakea

Teakea

Als je aan luxe meubels denkt, dan denk je aan Teakea! Ook hiervoor mochten wij een uniek ontwerp realiseren binnen Magento. Dit was tevens een doorgedacht UX ontwerp.
Naar de website

Plent

Plent

Particuliere klanten, business to business, verschillende shops per land, een puntenspaarprogramma, bundels, samples, blog, socials, kortingsacties, de Magentoshop van plent.nl heeft het allemaal. Zo veelzijdig is Magento 2!
Naar de website

PeterPrint

PeterPrint

Deze Magento shop ziet er anders uit dan anders. Er is geen klassieke menubalk bovenin, in plaats daarvan kun je links heel overzichtelijk je weg door de website heen navigeren. Daarnaast is dit ook een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van Magento, bekijk maar eens hoeveel opties je kunt selecteren in het bestelproces.
Naar de website

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop is een Magento shop die vooral gericht is op b2b (Business to Business). Het "broertje" van deze website, drankuwel.nl, wordt vanuit dezelfde backend gerund en is juist op particulieren gericht. Magento is voor deze constructie uitermate geschikt. Het kleurgebruik sluit feestelijk aan op het assortiment!
Naar de website