Interview met Lies Braakman-Hogenhuis

"Stressen heeft in principe nooit zin."

Lies Braakman-Hogenhuis.

Bij Mountain iT werk ik aan Shopware 6 en WordPress projecten. In mijn vrije tijd luister ik muziek, lees ik boeken, ga ik naar concerten en het theater, doe ik yoga, kijk ik series en films, wandel met mijn corgi en geniet ik van koken en eten met mijn gezinnetje. Van huis uit ben ik klassiek pianiste. Ik ben dus graag creatief bezig, iets wat ik in web development goed kwijt kan! Een van mijn mindere eigenschappen is dat ik zo’n vervelend type ben dat moeilijk taalfoutjes door de vingers kan zien. Een fijnere eigenschap, ook voor mijn collega’s, is dat ik heel gelukkig word van lijstjes maken en afvinken, ook als er hele geestdodende klusjes op staan. Toen ik klein was wilde ik pianiste worden en mama, en in de tussentijd heb ik een hoop verschillende baantjes gehad in de horeca, een yogaschool, een camping en als Engels tutor. De belangrijkste levensles die ik geleerd heb is dat stressen in principe nooit zin heeft. Als je er iets aan kunt doen, dan doe je dat, en kun je niks doen, haal dan maar gewoon diep adem. Wat ik graag nog wil ontwikkelen, behalve alles wat me tijdens mijn traineeship nog te wachten staat, is grafisch ontwerp. Maar eigenlijk vind ik het altijd leuk om nieuwe dingen te leren! Het maakt (bijna) niet uit wat precies.