Interview met Roland Vroom

De levensles waar ik me aan houd is dat ik in alles wat ik doe gewoon lol kan hebben en dingen doe die ik leuk vind.

Roland Vroom.

Bij Mountain iT werk ik als een WordPress developer. Hierbij werk ik met verschillende programma’s en aan diverse projecten. In mijn vrije tijd hou ik me erg bezig met winter- en watersport. Mijn beste eigenschappen is dat ik erg veel geduld heb en zorgzaam ben. Mijn slechtste eigenschap is dat ik best wel koppig kan zijn. Ook ben ik erg punctueel wat zijn voor en nadelen kan hebben. De levensles waar ik me aan hou is dat ik in alles wat ik doe gewoon lol kan hebben en dingen doe die ik leuk vind. Ik werk elke dag om mezelf te ontwikkelen en het beste uit mezelf te halen. Toen ik kind was had ik erg veel verschillende banen die me leuk leken waaronder timmerman en architect. Als ik een topsport kon kiezen zou ik iets in de winter- en watersport doen, iets in de richting van skiën/snowboarden of iets met boten.