Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

Met WordPress onderhoud willen we jou en je website naar het volgende niveau tillen. Het up-to-date houden van je WordPress site kost namelijk tijd en komt toch echt preciezer dan de meeste mensen denken. Naast tijd is technische kennis ook van belang. Met WordPress onderhoud door Mountain iT ontzorgen wij jou wat betreft de onderhoud van je website. De basis is natuurlijk een goede WordPress website laten maken en de volgende stap is de website goed onderhouden.

Hieronder vertellen we je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen met betrekking tot WordPress onderhoud.

Voordelen WordPress onderhoud

Waarom is WordPress onderhoud belangrijk voor je website? We begrijpen dat je die vraag hebt en voorzien je daarom graag van een uitgebreid antwoord. Net zoals alle andere software heeft ook de software van je WordPress website updates nodig. Vergelijk je website met een sportwagen. Het kan op hoog niveau presteren en is afhankelijk van verschillende kleine onderdelen. Door het goed te onderhouden en af en toe te updaten loopt ‘ie als een zonnetje. Daarom houden we je website in de toekomst graag in topvorm. Daarnaast willen we ook graag de veiligheid blijven waarborgen. Dit doen we door altijd wanneer het nodig is direct fixes door te voeren, lekken te dichten en je in te informeren mocht er toch iets gebeuren. 

Het goed onderhouden van je website en webshop biedt veel belangrijke voordelen, zoals:

– Het houdt hackers buiten de deur. Door een website en de plugins up-to-date te houden, kan een hack van bijvoorbeeld gebruikersnamen en wachtwoorden voorkomen worden.

– De website snelheid optimaal houden. Belangrijk voor bezoekers en voor zoekmachines zoals Google. Optimale snelheid en het onderhouden daarvan biedt dus meerdere voordelen.

– Ook voor de werking van sommige functies is het belangrijk dat je website up-to-date is. Als er geen updates zijn uitgevoerd kunnen functionaliteiten stoppen met werken of de hele website kan voor de gebruiker onbruikbaar worden. 

– Voorkomen dat je straks zover achterloopt dat een update zo groot is dat deze storingen gaat veroorzaken en niet zomaar meer uit te voeren is.

– Repareren kost meer tijd en geld dan onderhouden. Stel dat je website het niet meer doet, door bijvoorbeeld een hack, dan kan er veel tijd overheen gaan voordat de website het weer doet. Goed onderhoud bespaart dus tijd en geld.

Het gevaar van zelf updaten en website onderhouden

Als ondernemer heb je het vaak al druk genoeg met van alles en nog wat. Een website onderhouden is een taak dat bij de meeste ondernemers niet hoog op het prioriteitenlijstje staat. Dit komt vaak door te weinig kennis, of gewoon te weinig tijd. En dat is oké, want als wij onze auto niet professioneel laten repareren gebeurt hetzelfde. Een WordPress website onderhouden kost namelijk meer tijd dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Als er dan een probleem op je website ontstaat is het lastig om, zonder de juiste kennis, te achterhalen waar dit door komt. Het gevolg is dat bezoekers je website niet meer kunnen bereiken dan betekent dat er ook geen aanvragen kunnen worden gedaan of producten worden verkocht in je webshop. Dit wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen, zeker als je geen development partij paraat hebt en niemand weet hoe het precies gebouwd is.

WordPress onderhoud door Mountain iT

Je hebt kunnen lezen wat het belang is van goed onderhoud aan een website. Niet een klusje om ‘’even snel’’ tussendoor te doen. Het vergt kennis, tijd en precisie om geen fouten te maken die negatieve gevolgen kunnen hebben. Het goed onderhouden van je website of WooCommerce webshop vraagt de nodige precisie en kennis.

Laten we bij Mountain iT nu over beide beschikken. Wij helpen jou daarom graag bij het onderhoud van je WordPress website. Zo kun jij zorgeloos ondernemen en houden wij jouw website grondig in de gaten. Voor vragen over de mogelijkheden of meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

Onderhoud WordPress door Mountain iT

De kosten voor WordPress onderhoud

Een WordPress website onderhouden wij in basis voor €39 per maand. Dat is inclusief iedere dag een verse backup in de cloud. Wij doen dit niet middels een one-click-updates-all systeem en zijn daardoor niet de allergoedkoopste op de markt. Wel krijg je de allerbeste support, begeleiding en veel minder kans op storingen veroorzaakt door updates. Wij controleren alle updates handmatig op je website, en dat kan nou eenmaal niet voor een tientje. Een full service abonnement heb je voor €69/maand. Hierbinnen heb je altijd toegang tot onze spoedservice, en iedere maand circa 30 minuten support, vragen, meekijken, aanpassingen en hulp inbegrepen. Alle abonnementen zijn maandelijks op te zeggen.

Onze specialisten

Linh

Junior developer

Barbara

Junior Developer / UX Designer

Accreditaties & suppliers