WordPress onderhoud

Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

Met WordPress onderhoud willen we jou en je website naar het volgende niveau tillen. Het up-to-date houden van je WordPress site kost namelijk tijd en komt toch echt preciezer dan de meeste mensen denken. Naast tijd is technische kennis ook van belang. Met WordPress onderhoud door Mountain iT ontzorgen wij jou wat betreft de onderhoud van je website. De basis is natuurlijk een goede WordPress website laten maken en de volgende stap is de website goed onderhouden.

Hieronder vertellen we je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen met betrekking tot WordPress onderhoud.

Voordelen WordPress onderhoud

Waarom is WordPress onderhoud belangrijk voor je website? We begrijpen dat je die vraag hebt en voorzien je daarom graag van een uitgebreid antwoord. Het goed onderhouden van je website en webshop biedt veel belangrijke voordelen. Net zoals alle andere software heeft ook de software van je WordPress website updates nodig. Vergelijk je website met een sportwagen. Het kan op hoog niveau presteren en is afhankelijk van verschillende kleine onderdelen. Door het goed te onderhouden en af en toe te updaten loopt ‘ie als een zonnetje. Daarom houden we je website in de toekomst graag in topvorm. Daarnaast willen we ook graag de veiligheid blijven waarborgen. Dit doen we door altijd wanneer het nodig is direct fixes door te voeren, lekken te dichten en je in te informeren mocht er toch iets gebeuren.

Het gevaar van zelf updaten en website onderhouden

Als ondernemer heb je het vaak al druk genoeg met van alles en nog wat. Een website onderhouden is een taak dat bij de meeste ondernemers niet hoog op het prioriteitenlijstje staat. Dit komt vaak door te weinig kennis, of gewoon te weinig tijd. En dat is oké, want als wij onze auto niet professioneel laten repareren gebeurt hetzelfde. Een WordPress website onderhouden kost namelijk meer tijd dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Of het gaat om maatwerk is of een ”normale” WordPress website. Als er dan een probleem op je website ontstaat is het lastig om, zonder de juiste kennis, te achterhalen waar dit door komt. Het gevolg is dat bezoekers je website niet meer kunnen bereiken dan betekent dat er ook geen aanvragen kunnen worden gedaan of producten worden verkocht in je webshop. Dit wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen, zeker als je geen development partij paraat hebt en niemand weet hoe het precies gebouwd is. 

WordPress onderhoud door Mountain iT

Je hebt kunnen lezen wat het belang is van goed onderhoud aan een website. Niet een klusje om ‘’even snel’’ tussendoor te doen. Het vergt kennis, tijd en precisie om geen fouten te maken die negatieve gevolgen kunnen hebben. Het goed onderhouden van je website of WooCommerce webshop vraagt de nodige precisie en kennis.

Laten we bij Mountain iT nu over beide beschikken. Wij helpen jou daarom graag bij het onderhoud van je WordPress website. Zo kun jij zorgeloos ondernemen en houden wij jouw website grondig in de gaten. Wij doen niet aan one-click updates. Iedere site wordt handmatig bijgewerkt – indien gewenst op een testomgeving – en voor én na de updates getest.  Voor vragen over de mogelijkheden of meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van WordPress onderhoud

Gerelateerde projecten.