WordPress

WordPress website laten maken?

Waarom zou je nou specifiek een WordPress website laten maken?

Wij zijn WordPress specialisten, maar wat is WordPress precies? WordPress is een systeem waarin websites worden ontwikkeld en beheerd. Een systeem als dit wordt CMS genoemd. Met het gemak van WordPress kun jij na oplevering zelf je pagina’s, teksten, vindbaarheid en blogs beheren.

Wij houden van WordPress en gebruiken dit standaard voor vrijwel alle websites die wij ontwerpen en bouwen. Ook voor webwinkels is WordPress een goede basis, namelijk met de uitbreiding WooCommerce.

Een WordPress website kan heel simpel gehouden worden, maar er kan ook een volledig maatwerk design op een blanco “thema” gemaakt worden waardoor je een volledig uniek design hebt. Het liefst ontwerpen onze UX ontwerpers een maatwerk design voor je, zodat alles van A-Z uitgedacht wordt. 

Er gaan soms verhalen dat WordPress een log systeem is, maar niets is minder waar. Met de juiste bouw én optimalisatie krijg je een razendsnelle website. Onze nieuwste projecten hebben met het strengere algoritme van Google Pagespeed een Google pagespeed-score van 90+, zonder gebruik van een aparte app of andere techniek.  

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem, oftewel CMS, waar een website in gemaakt en onderhouden kan worden. WordPress begon ooit als een simpel blogsysteem, maar die tijd is veranderd. Vandaag de dag kun je nog steeds bloggen met WordPress, maar is er nog veel meer mogelijk. Wil je een WordPress website laten maken en hier ook graag een webwinkel aan koppelen? Ook dat is mogelijk met WordPress.

Bij WordPress is er namelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van allerlei verschillende plugins om de website verder uit te breiden en beter te maken. Zo kun je WooCommerce gebruiken om online producten te verkopen. Stel via je WordPress website producten en diensten tentoon. Zoals je kunt lezen is er van alles mogelijk met een WordPress website.

De voordelen van WordPress

Meer dan 45% van alle websites wereldwijd wordt gehost door WordPress, dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een populair CMS met veel voordelen. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Duidelijk inzichtelijk wat de ontwikkeling van je website of project gaat kosten, geen uitlopende maatwerk trajecten, maar ook geen out-of-box website die precies op die van je buurman lijkt
  • Altijd veilig en up to date dankzij frequente updates van WordPress
  • Enorme keuze aan kant en klare plugins en oplossingen dankzij de enorme wereldwijde community
  • Zaken als offerteformulieren, portfolios, catalogi snel gerealiseerd precies zoals jij het wilt
  • Gaan en staan waar je wilt, je zit niet vast aan 1 development partij maar kunt je website ook zelf gaan onderhouden of meenemen naar een ander bedrijf
  • Wil je later ook producten of diensten online gaan verkopen? We voegen gewoon een plugin voor je toe zodat dit kan! Je hoeft niet opnieuw te beginnen
  • Snel beter gevonden worden in Google door plugins zoals Yoast SEO welke je content analyseert en tips geeft over verbeteringen
  • Meertaligheid, je kunt in 1 backend meerdere taalversies maken – op meerdere domeinnamen benaderbaar
  • Standaardisatie bij Mountain iT door in-house hostingplatform, caching, development en scriptoptimalisatie tools (wij hoeven niet iedere keer het wiel opnieuw uit te vinden en kunnen die tijd steken in het meegaan met de tijd, investeren in nieuwe technologie en handige plugins en toevoegingen)
  • Pagespeedscore van 90 en hoger op mobiel middels een aantal Mountain iT optimalisaties en externe diensten

WordPress website laten maken door Mountain iT

Wil je een gebruiksvriendelijke en natuurlijk professionele website laten maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze specialisten bouwen graag, samen met jou,  een professionele website. Wij geloven erin dat we samen veel verder komen. Of je WordPress nu wilt gebruiken als webshop of om je diensten onder de aandacht te brengen; het is allemaal mogelijk.

Door de vele mogelijkheden van een WordPress website kunnen we allerlei kanten op.  Heb je een vraag over de mogelijkheden voor jou om een WordPress website te laten maken? Of ontvang je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je dan graag persoonlijk verder.

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van WordPress onderhoud

WordPress maatwerk door Mountain iT

De ideeën en plannen die je hebt voor je website of webshop graag laten verwezenlijken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met WordPress maatwerk gaan wij graag samen met jou aan de slag om van jouw website of webshop een succesverhaal te maken. 

Heb je een vraag over WordPress maatwerk door Mountain iT of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder. 

Gerelateerde projecten.