Welk platform is geschikt?

Bij Mountain iT snappen we dat het kiezen van het juiste platform voor je webwinkel een belangrijke beslissing is. Of je nu een nieuwe maatwerk webwinkel wilt laten bouwen of een bestaande webwinkel wilt migreren, we helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en doelen. Wij bieden bewust meer dan 1 platform aan, omdat voor iedere situatie een andere perfecte oplossing is.

De keuze is reuze

Wij bieden vrijblijvend advies en begeleiding bij het kiezen van het juiste platform. Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring met verschillende platformen, waaronder Magento 2 in combinatie met het Hyvä thema, Shopware 6, WooCommerce en Shopify. Elk van deze platformen heeft unieke eigenschappen en voordelen, en wij helpen je graag begrijpen welk platform het beste bij jouw wensen past.

Magento 2 met het Hyvä thema biedt een krachtige en flexibele oplossing voor grotere webwinkels die veel maatwerk vereisen. Het Hyvä thema zorgt voor een verbeterde laadsnelheid en een betere gebruikerservaring, wat essentieel is voor het succes van je webwinkel. 

Shopware 6 is een zeer schaalbaar en toekomstbestendig platform, ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit en groei. Het platform is eenvoudig aan te passen en biedt tal van uitbreidingsmogelijkheden.

WooCommerce, als plugin voor WordPress, is perfect voor kleinere tot middelgrote webwinkels die een snelle en eenvoudige oplossing nodig hebben. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt veel functionaliteiten, zelfs zonder technische kennis. 

Shopify is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing voor ondernemers die snel online willen zijn zonder zich zorgen te maken over technische details. Het platform biedt een breed scala aan templates en integraties, waardoor je snel een professionele webwinkel kunt opzetten. Wij zetten dit alleen in voor projecten die recht-toe-recht-aan zijn en snel en simpel online willen. 

Bij Mountain iT staat Samen Duurzaam Groeien voorop. We nemen de tijd om jouw specifieke situatie te begrijpen en adviseren je op basis van jouw unieke behoeften en doelen. We staan er niet in voor de korte termijn maar denken graag mee over wat nou echt het beste is voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek welk platform het beste bij jouw webwinkel past. Samen zorgen we ervoor dat jouw online bedrijf succesvol wordt.

 Om je een snelle indicatie te geven, wij werken met budgetten van €995,- tot €75.000,-. Alles daaronder daarvoor kun je beter naar mijnwebwinkel en alles daarboven verwijzen wij door naar een partner dat alleen aan grote enterprise projecten werkt. 

Plan hier direct een kennismaking met onze expert: Ingmar

Plan hieronder een gratis introductie meeting om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. In deze meeting kijken we samen naar de beste oplossing voor jouw case. Hierbij geven we direct advies waar je mee mag doen wat je wilt, vrijblijvend. We kunnen je hierin ook een indicatie geven van de kosten, diverse koppelingen met externe systemen, de verwachte pagespeed en CVW score die we kunnen halen en hoe het traject eruit zal zien.

Zou je ons voor die tijd wat informatie willen sturen over het project? Dit kan zijn je bestaande shop, wensen of al een wat uitgewerktere briefing.  Liever eerst mailcontact? Mail gerust via de contactpagina, of naar ingmar@mountain-it.nl

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van Hyvä Magento 2

Waarom Mountain iT

Wij denken écht met je mee. Samen duurzaam groeien. Met oog voor jouw bedrijf en omstandigheden, maar ook voor de wereld om ons heen. We hebben experts die niet alleen kunnen developpen, maar ook veel weten over e-commerce, klantervaring en alles wat je maar kunt koppelen aan een webwinkel. Wij gaan dus verder dan een lap code en het opleveren van een webwinkel, maar denken mee in de gehele automatisering eromheen. 

Gerelateerde projecten.

Teakea

Teakea

Als je aan luxe meubels denkt, dan denk je aan Teakea! Ook hiervoor mochten wij een uniek ontwerp realiseren binnen Magento. Dit was tevens een doorgedacht UX ontwerp.
Naar de website

Plent

Plent

Particuliere klanten, business to business, verschillende shops per land, een puntenspaarprogramma, bundels, samples, blog, socials, kortingsacties, de Magentoshop van plent.nl heeft het allemaal. Zo veelzijdig is Magento 2!
Naar de website

PeterPrint

PeterPrint

Deze Magento shop ziet er anders uit dan anders. Er is geen klassieke menubalk bovenin, in plaats daarvan kun je links heel overzichtelijk je weg door de website heen navigeren. Daarnaast is dit ook een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van Magento, bekijk maar eens hoeveel opties je kunt selecteren in het bestelproces.
Naar de website

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop is een Magento shop die vooral gericht is op b2b (Business to Business). Het "broertje" van deze website, drankuwel.nl, wordt vanuit dezelfde backend gerund en is juist op particulieren gericht. Magento is voor deze constructie uitermate geschikt. Het kleurgebruik sluit feestelijk aan op het assortiment!
Naar de website