Interview met Jeroen Brugman

"Negatieve energie, zowel privé als zakelijk probeer ik te vermijden."

Jeroen Brugman.

Als UX designer zorg ik er voor dat het ontwerp en de werking van een online product naadloos aansluit bij de diensten en de content van de klant. Op de momenten dat ik niet aan het werk ben wandel ik langs de grachten van Groningen, luister ik muziek, speel ik gitaar of ben ik aan het gamen.

Mijn beste eigenschap is dat ik een kritische blik heb. Mijn slechtste eigenschap is twijfelen. De belangrijkste levensles die ik heb geleerd is dat je negatieve energie, zowel privé als zakelijk moet vermijden.

Ik stel me wel eens voor dat ik Nederland op een bepaald moment verlaat om onafhankelijk en in vrijheid te wonen. Dit zal gepaard gaan met het hebben en onderhouden van een tuin t.b.v. levensonderhoud en een wijngaard. Gezien ik hier geen ervaring in heb ligt daar de ontwikkeling.  

Als kind wilde ik altijd al rechercheur worden. En als ik aan een topsport zou kunnen doen dan zou dat Rally-coureur zijn vanwege de spanning en de snelheid.