Shopware specialist

Hoe kunnen wij jou helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je een Shopware webwinkel en ben je op zoek naar een Shopware specialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen tillen wij jouw Shopware shop naar een hoger niveau. Schakel Mountain iT daarom nu in als jouw Shopware specialist!

Wil je graag een Shopware website laten maken door onze specialisten? We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de verschillen tussen bijvoorbeeld Magento, WooCommerce en Shopware. Ook adviseren we graag wat voor jou de beste keuze is. Dit baseren wij (vrijblijvend) op diverse gegevens en wensen.

Wat is Shopware?

Het bedrijf achter Shopware bestaat al meer dan 18 jaar. Shopware is al jaren marktleider in Duitsland en sinds enkele jaren slaat het Shopware virus over naar Nederland.  Alleen al in Europa zijn er 85.000 bedrijven die het gebruiken.

Wat Shopware in de basis beter positioneert dan Magento is de usability. In de praktijk is usability binnen webshops namelijk een enorme uitdaging. In Shopware 6 is vanuit de basis goed nagedacht over hoe gebruikers hun weg door een webshop heen klikken. Het snel bekijken van producten en deze met één klik op de knop aan je winkelmandje toevoegen. Maar ook een soepel bestelproces is in Shopware standaard aanwezig. Het platform is zeer schaalbaar, API based en uitbreidbaar, eigenlijk net als Magento.

Shopware 6 is gebouwd op een zeer modern framework en daardoor lichter in gebruik dan concurrent Magento. Wel bevat het standaard weer minder B2B functies dan Magento. Dat is op te lossen met extensies of de Professional licentie.  

Hier links zie je een aantal screenshots uit het zeer flexibele Shopware 6 backend. We geven daarvan overigens ook graag een demo. 

Mountain iT ontwikkelt zowel standaard template als maatwerk Shopware 6 webshops. 

Voor Shopware hosting zijn wij partner van Hypernode en Hipex.

Voor wie is Shopware?

Voor iedereen. Het is extreem schaalbaar. Je kunt simpel beginnen en eindigen bij een enterprise webwinkel met honderden sales channels en domeinen. We adviseren je daar graag over. 

Onze werkwijze als Shopware specialist

Wij maken Shopware webshops en helpen en ondersteunen je graag. We nemen je mee in het proces vanaf het ontwerp tot de oplevering en natuurlijk daarna bij het onderhoud. In de eerste fase, de ontwerpfase bespreken we aan de hand van een intake jouw wensen. Wij delen daarbij ook onze expertise en samen komen we tot een plan. In de tweede fase richten we een ontwikkelstraat in. We beginnen dan met de technische bouw van het project. Dit gebeurt in een lokale omgeving. De testfase is fase 3. Op een online testomgeving maken wij een versie voor je beschikbaar om rustig te testen. De laatste fase is een eerste oplevering van jouw webshop. Dankzij ons uitgebreide versiebeheer kunnen we er met meerdere ontwikkelaars aan werken en steeds nieuwe releases voor je klaar zetten op een test (staging) omgeving. We kunnen dus samen gaan uitbreiden en bieden je tevens het juiste onderhoud, net zoals bij onder meer WordPress onderhoud.

Shopware specialist bij Mountain iT

Wil jij graag een Shopware website laten bouwen door een Shopware specialist? Wij staan graag voor je klaar om dit te realiseren. Met onze kennis en werkwijze komen we graag samen met jou tot het mooiste en de beste resultaten voor jouw webwinkel. Voor vragen of meer informatie over ons of wat wij voor je kunnen beteken kun je contact met ons opnemen. 

Magento specialist inhuren? Mountain iT

Onze specialisten

Accreditaties & suppliers