Shopware specialist

Heb je een Shopware webwinkel en ben je op zoek naar een Shopware specialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen tillen wij jouw Shopware shop naar een hoger niveau. Schakel Mountain iT daarom nu in als jouw Shopware specialist!

Wil je graag een Shopware website laten maken door onze specialisten? We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de verschillen tussen bijvoorbeeld Magento, WooCommerce en Shopware. Ook adviseren we graag wat voor jou de beste keuze is. Dit baseren wij (vrijblijvend) op diverse gegevens en wensen.

Shopware specialist en Shopware 6

Het bedrijf achter Shopware bestaat al meer dan 18 jaar. Shopware is al jaren marktleider in Duitsland en sinds enkele jaren slaat het Shopware virus over naar Nederland. Alleen al in Europa zijn er 85.000 bedrijven die het gebruiken.

Wat Shopware in de basis beter positioneert dan Magento is de usability. In de praktijk is usability binnen webshops namelijk een enorme uitdaging. In Shopware 6 is vanuit de basis goed nagedacht over hoe gebruikers hun weg door een webshop heen klikken. Het snel bekijken van producten en deze met één klik op de knop aan je winkelmandje toevoegen. Maar ook een soepel bestelproces is in Shopware standaard aanwezig. Het platform is zeer schaalbaar, API based en uitbreidbaar, eigenlijk net als Magento.

Shopware 6 is gebouwd op een zeer modern framework en daardoor lichter in gebruik dan concurrent Magento. Wel bevat het standaard weer minder B2B functies dan Magento. Dat is op te lossen met extensies of de Professional licentie.

Hieronder zie je een aantal screenshots uit het zeer flexibele Shopware 6 backend. We geven daarvan overigens ook graag een demo.

Mountain iT ontwikkelt zowel standaard template als maatwerk Shopware 6 webshops.

Voor Shopware hosting zijn wij partner van Hypernode en Hipex.

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van Shopware 6

Shopware specialist inhuren?
Shopware specialist

Voor wie is Shopware?

Voor iedereen. Het is extreem schaalbaar. Je kunt simpel beginnen en eindigen bij een enterprise webwinkel met honderden sales channels en domeinen. We adviseren je daar graag over. 

Shopware specialist bij Mountain iT

Wil jij graag een Shopware website laten bouwen door een Shopware specialist? Wij staan graag voor je klaar om dit te realiseren. Met onze kennis en werkwijze komen we graag samen met jou tot het mooiste en de beste resultaten voor jouw webwinkel. Voor vragen of meer informatie over ons of wat wij voor je kunnen beteken kun je contact met ons opnemen.

Ben jij klaar om meer uit je onderneming te halen via een eigen webshop? Wil je een Magento webshop laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag persoonlijk en bespreken daarbij ook de verschillende opties die er zijn. Weet je het nog niet helemaal zeker? Bekijk dan de mogelijkheden van WooCommerce? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gerelateerde projecten.

Vipermedical

Vipermedical

Een bedrijf dat kwaliteit, snelheid en veelzijdigheid wil uitstralen heeft een ditto website nodig. Een snelle Shopware shop, op maat gemaakt door Mountain iT, is dan een uitstekende keuze! Het klassieke UX design is bijzonder intuïtief en werkt daarom erg snel en klantvriendelijk. Heb je een shop met extra veel categorieën? Bekijk maar eens hoe we dat op vipermedical.nl hebben vormgegeven.
Naar de website

CSW Landscaping

CSW Landscaping

Voor bloembollenspecialist CSW Landscaping is er gebruikt gemaakt van bestaande templates, maar dat betekent niet dat het een saaie shop is geworden. In tegendeel! Een rustig palet met frisse kleuren laat de producten eruit springen. De productpagina bevat een bijzondere, op maat gemaakte functionaliteit met custom attributen.
Naar de website

Cruydt-Hoeck

Cruydt-Hoeck

Dezelfde aandacht die de eigenaren van Cruydt-Hoeck hebben voor hun duurzame zaden en planten, hebben wij voor hun op maat gemaakte Shopware website. Het is niet alleen een zeer uitgebreide webshop, er is ook veel ruimte voor geschreven artikelen. Als je wilt weten wat je met Shopware allemaal kunt, klik dan vooral op de link hieronder!
Naar de website