Magento 2 Hyvä webwinkel

Hyvä is een zeer populair thema voor Magento 2. Deze ontwikkeling zorgt voor een betere en vooral snellere developmentfase. Ook zal Hyvä Magento 2 zorgen voor een véél betere prestatie van je webshop. Bepaalde technieken en de standaardthema’s in Magento 2 zijn verouderd en erg complex. Daarom is het nieuwe thema Hyvä voor Magento 2 erg welkom. Op deze pagina vertellen we meer over het nieuwe thema, een Hyvä webshop en waarom jij het zou moeten gebruiken. Al onze nieuwe Magento 2 projecten maken gebruik van Hyvä. 

Over Hyvä Magento 2

Hyvä Magento 2 is een alternatief frontend voor Magento 2. Het thema is ontworpen om de prestaties van de webshop te verbeteren en frontend-ontwikkelingen te optimaliseren. De technologie achter Hyvä bestaat uit AlpineJS, TailwindCSS en GraphQL. Deze combinatie biedt diverse voordelen ten opzichte van de standaard Magento 2 thema’s. Zo zorgt Hyvä voor zeer goede prestaties van een webshop, maakt Hyvä het gemakkelijk om aangepaste frontends te ontwikkelen en biedt het meer flexibiliteit dan de standaard Magento 2. Hierdoor kun je de Hyvä webshop makkelijker laten aanpassen naar je eigen behoeften. In het backend van Magento 2 kun je gewoon met de page-builder werken om je content te beheren. Ook de rest van Magento 2 is aan de achterzijde ongewijzigd. 

Waarom een Magento 2 webwinkel, en niet een SaaS oplossing als Shopify?

Magento 2 is een super krachtig platform, wat volledig in jouw eigen beheer is. Je kan gaan en staan waar je wilt. Ook als je ons ooit zat bent, zijn er honderden agencies in Nederland alleen al die je verder kunnen helpen. Alle investeringen die je erin stopt zorgen dus voor waardevermeerdering. 

Bij een Shopify shop huur je feitelijk een webwinkel. Ook daar kun je investeren in maatwerk plugins en een thema, maar Shopware zelf is altijd op licentiebasis en nooit je volle eigendom. Shopify is niet open source, en dus als Shopify ooit stopt, failliet gaat of 10x zo duur wordt dan zit jij met de handen in de haren. Magento is Open Source en heeft een enorme community. 

Van beginnende shop met groeiambitie tot shop met behoefte aan maatwerk of productconfiguratoren voor B2B, Magento 2 is geschikt. Dankzij inzet van het Hyvä thema is het development ook nog eens goedkoper geworden, omdat er simpelweg minder tijd nodig is. 

Hyvä webshop

Een Hyvä webshop biedt veel nieuwe mogelijkheden. Zo is er de Hyvä checkout. Dit is een nieuwe checkout die is ontwikkeld op MageWire. Een zeer snelle en uitbreidbare afrekenervaring. Er zijn ook Hyvä Widgets en UI components. Dit is een set met gebruiksklare widgets die je kunt gebruiken om de Hyvä webshop aan te passen. Jouw webshop wordt ontzettend snel en levert goede prestaties als je Hyvä gebruikt. Hierdoor maakt Hyvä het mogelijk om een zeer goede score te behalen bij de Google Pagespeed. Dit is een fijne ervaring voor bezoekers en draagt bij aan een goede SEO-score.

Waarom moet jij Hyvä Magento 2 gebruiken?

Is jouw Magento 2 webshop toe aan vernieuwing en verbetering? Migreer dan naar Hyvä Magento 2. Dit nieuwe thema biedt vele voordelen ten opzichte van het standaard Magento 2 thema. Er worden geen achterhaalde technieken gebruikt, veel dingen zijn minder complex, het heeft een uitgebreide documentatie en nog veel meer. 

Zit je nu nog op een ander platform zoals Magento 1, Shopware 5 of 6, WooCommerce, Lightspeed, Virtuemart of Opencart? Wij migreren je gehele assortiment, klantenbestand en zelfs bestellingen voor een laag bedrag tussen de €250 en €800 afhankelijk van de datahoeveelheid. 

Neem gerust eens contact met ons op om een intake te plannen of gewoon eens de mogelijkheden te bespreken. 

Aan welk budget moet je denken?


Dit is sterk afhankelijk van je wensen en de case. Onze basis Magento 2 Hyvä projecten zitten meestal in de range tussen €7.500 en €25.000,-.
Heb je een case met meer maatwerk, configuratoren, veel verschillende store-fronts dan moet je denken aan een startbedrag van €25.000,-. We werken dat graag voor je uit. 

 

Plan hier direct een kennismaking met onze Magento 2 expert: Ingmar

Plan hieronder een gratis introductie meeting om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. In deze meeting kijken we samen naar de beste oplossing voor jouw case. Hierbij geven we direct advies waar je mee mag doen wat je wilt, vrijblijvend. We kunnen je hierin ook een indicatie geven van de kosten, diverse koppelingen met externe systemen, de verwachte pagespeed en CVW score die we kunnen halen en hoe het traject eruit zal zien.

Zou je ons voor die tijd wat informatie willen sturen over het project? Dit kan zijn je bestaande shop, wensen of al een wat uitgewerktere briefing. 

 

Voordelen van Hyvä Magento 2 nog eens op een rij

  1. Verhoogde snelheid: Hyvä gebruikt véél minder JavaScript, geen jQuery en zorgt daardoor voor snellere laadtijden en fantastische Core Web Vitals (Pagespeed score), wat essentieel is voor het behouden van klanten maar ook van invloed op je positie in Google.
  2. Gebruiksvriendelijk design: de intuïtieve standaard lay-out en gemakkelijke navigatie verbeteren de gebruikerservaring aanzienlijk.
  3. SEO-vriendelijk: Hyvä is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat helpt bij het verbeteren van de online zichtbaarheid van je webshop.
  4. Aanpasbaarheid: Het thema biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, waardoor wij de webshop volledig naar wens kunnen inrichten.
  5. Community: de community is gigantisch gegroeid de afgelopen 2 jaar, en je kunt zelfs stellen dat het Magento Open Source heeft gered. Er is weer nieuw leven, mooie ontwikkelingen en een zeer sterke ontwikkelaarscommunity waar jij als shop eigenaar alleen maar voordeel kan ondervinden.

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van Hyvä Magento 2

Waarom een Hyvä shop?

Hyvä Magento 2 is een uitstekende keuze voor iedereen die een professionele, zeer snelle, efficiënte en SEO-vriendelijke webshop wil opzetten. Met zijn gebruiksvriendelijkheid, aanpasbaarheid, standaardisatie en snelheid biedt het thema alles wat je nodig hebt voor een succesvolle online winkel. Ook zijn de startkosten vaak nog lager dan een maatwerk Luma thema shop. 

Gerelateerde projecten.

Teakea

Teakea

Als je aan luxe meubels denkt, dan denk je aan Teakea! Ook hiervoor mochten wij een uniek ontwerp realiseren binnen Magento. Dit was tevens een doorgedacht UX ontwerp.
Naar de website

Plent

Plent

Particuliere klanten, business to business, verschillende shops per land, een puntenspaarprogramma, bundels, samples, blog, socials, kortingsacties, de Magentoshop van plent.nl heeft het allemaal. Zo veelzijdig is Magento 2!
Naar de website

PeterPrint

PeterPrint

Deze Magento shop ziet er anders uit dan anders. Er is geen klassieke menubalk bovenin, in plaats daarvan kun je links heel overzichtelijk je weg door de website heen navigeren. Daarnaast is dit ook een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van Magento, bekijk maar eens hoeveel opties je kunt selecteren in het bestelproces.
Naar de website

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop

Horecagoedkoop is een Magento shop die vooral gericht is op b2b (Business to Business). Het "broertje" van deze website, drankuwel.nl, wordt vanuit dezelfde backend gerund en is juist op particulieren gericht. Magento is voor deze constructie uitermate geschikt. Het kleurgebruik sluit feestelijk aan op het assortiment!
Naar de website