WordPress maatwerk

WordPress maatwerk website laten bouwen?

Met WordPress maatwerk helpen onze specialisten jou graag verder. We stemmen daarbij de vormgeving en de indeling van de webshop af op jouw specifieke wensen en/of een onderzoek naar jouw doelgroep. We doen dit vanaf de ontwerp/tekentafel. Op die manier kunnen we met WordPress maatwerk een complete website maken die helemaal bij jou en je onderneming past. Een WordPress website laten maken was dus nog nooit zo specifiek en speciaal op jouw wensen gericht als met maatwerk. Je hebt een onderscheidende en daardoor extra opvallende website ten opzichte van bijvoorbeeld de concurrentie.

Wil je meer informatie over WordPress zelf of over wat WordPress maatwerk bij Mountain iT inhoudt? Lees dan hieronder verder.

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is natuurlijk niet voor niets één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) . Het is het meest gebruikte en populairste CMS omdat er heel veel mogelijk is. WordPress is open source software, je hoeft dus voor de basis geen extra kosten te maken. Ook voor goede hosting, dat ook bijdraagt aan de snelheid van de website, kun je bij ons terecht. Daarnaast is de vormgeving en gebruiksvriendelijkheid ook belangrijk, ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Verder zijn er duizenden plugins voor WordPress beschikbaar waarmee je nog meer uit een website kan halen. De meeste plugins zijn ook nog eens gratis te gebruiken. Een mooie uitstraling van de website is een begin, maar een Search Engine Optimization (SEO) vriendelijke website is eigenlijk nog belangrijker. WordPress weet dit ook en daarom is een WordPress website van zichzelf SEO vriendelijk en scoort een WordPress website vaak ook goed in Google.

Voordelen van WordPress maatwerk

Een professionele en passende uitstraling van een website zijn belangrijk. Met een maatwerk traject wordt je website vanaf A ontworpen door specialisten. Gebaseerd op je huisstijl, wensen, ideeën en bijvoorbeeld in combinatie met een doelgroeponderzoek om het meest logische pad in de website te creëren. De technische aspecten zijn misschien nog wel belangrijker. We kunnen alles voor je op maat maken. Of dat nou een klantenbeoordeling module is, een offertetool, een online leerplatform of een koppeling met een ander systeem. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de snelheid van de website. Niemand zit te wachten op een trage website met een lange laadtijd. Bezoekers kunnen dan afhaken. Met WordPress maatwerk kunnen we uitgebreid aan de slag met de technische website aspecten om je website nog sneller en gebruiksvriendelijker te maken. Daarnaast scoort een snelle gebruiksvriendelijke website hoger in Google en dat kan voordelen bieden als het gaat om vindbaarheid. Een pagespeed score (anno 2021) van 90+ op mobiel willen we jou graag garanderen binnen een maatwerk traject. Een maatwerk website betekent dat zowel het ontwerp van de website als de techniek volledig wordt aangepast op jouw wensen. Het ontwerp is flexibel in te richten en later aan te passen. Onnodige functies zetten we uit, mede om ervoor te zorgen dat de website sneller wordt. Het allergrootste voordeel is dat alles naar jouw wens aangepast kan worden.

Voordelen maatwerk WordPress website ten opzichte van WordPress website zonder maatwerk

Bij een maatwerk traject beginnen we met een intake waarin we alle wensen in kaart brengen. Deze lijst bespreken wij intern, en middels een “scrum pokersessie” wijzen diverse teamleden punten toe aan alle losse wensen en “user stories”. Vaak komen we op ongeveer dezelfde punten uit en nemen we een gemiddelde. Is dat niet zo dan zoeken we uit waarom en wie voor dat punt de meeste expertise (of track-record) heeft. Op basis van deze punten kunnen wij aan alle wensen en user stories een uren-begroting hangen. Dit is bewezen de allerbeste manier om een eerlijke en realistische begroting op te stellen. Bij maatwerk is dit noodzakelijk omdat onderdelen altijd van elkaar afhankelijk zijn, en niks altijd hetzelfde is. Na je akkoord gaat het ongeveer zo in zijn werk:

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van WordPress onderhoud

WordPress maatwerk door Mountain iT

De ideeën en plannen die je hebt voor je website of webshop graag laten verwezenlijken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met WordPress maatwerk gaan wij graag samen met jou aan de slag om van jouw website of webshop een succesverhaal te maken. 

Heb je een vraag over WordPress maatwerk door Mountain iT of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder. 

Gerelateerde projecten.

logo-magento

Symphony Travel

Symphony Travel

Voor Symphony Travel mochten wij een maatwerk site ontwerpen en bouwen waarop ze reizen kunnen aanbieden. Wat uiteindelijk een super snelle en moderne site is geworden. Hiernaast hebben wij een plugin gemaakt, waarmee de reizen via een externe API kunnen worden opgehaald, een leuk en erg uitdagend project!
Naar de website
logo-magento

Diabetesvereniging Nederland

Diabetesvereniging Nederland

Voor Diabetesverening Nederland mochten wij een maatwerk UX design uitwerken. Hierbij hebben wij zowel het design uitgedacht, de content migratie verzorgd en supersnelle maatwerk site gebouwd. Kijk snel op dvn.nl voor het resultaat!
Naar de website
logo-magento

Brandmerck

Brandmerck

Dat een WordPress website snel te realiseren is, betekent zeker niet dat ze altijd simplistisch zijn! Onze marketingpartner Brandmerck heeft een zeer uitgebreide WordPress site waarop ze niet alleen hun expertises showcasen, maar ook in detail hun klantcases kunnen tonen.
Naar de website
logo-magento

Advantive

Advantive

Voor Advantive.nl hebben wij samen met onze UX designers een unieke ontwerp gerealiseerd in WordPress. Daarnaast hebben wij een AMP variant van de website mogen realiseren.
Naar de website