Shopware 6

Voor de verkoop van producten is het belangrijker dan ooit om een online webshop te hebben. Het kopen van producten gebeurt lang niet meer alleen offline. Dat betekent dat je ervoor moet zorgen dat je je doelgroep op het internet gemakkelijk kunt bereiken en uitnodigen in een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshop. Maak hiervoor gebruik van Shopware 6, een e-commerce platform dat je met de nieuwste technieken helpt bij de inrichting en het onderhoud van een webwinkel. Ontdek daarnaast de mogelijkheid voor het maken van een webshop van WooCommerce of Magento.

Shopware 6, optimale inrichting van je webshop

Bij het bezoeken van een webshop is er een aantal zaken die je als bezoeker wilt ervaren en die het verschil kunnen maken tussen het wel of niet kopen van een product. Denk hierbij aan een helder overzicht van de productcategorieën en een volledige weergave van het product. Ben je op zoek naar een specifiek product, dan moet de zoekfunctie je daar brengen. En heb je een aantal producten gevonden die je wilt toevoegen aan je verlanglijst of winkelwagen, dan wil je daarin niet tegen technische problemen aanlopen.

Vanuit de beleving van je bezoeker kijk je naar de inrichting van je webshop. Van begin tot eind moeten technische en inhoudelijke aspecten van de webshop kloppen en bijdragen aan een gebruiksvriendelijke, aangename zoek- en koopervaring. Met het gebruik van Shopware 6 als e-commerce platform is dit absoluut haalbaar en de mogelijkheden die deze webshop biedt zijn daarin zeer uitgebreid.

Voordelen Shopware 6

Kies je voor Shopware 6 als basis voor jouw webshop, dan kun je uitgaan van een hoge kwaliteit die terug te zien is in een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshopomgeving. Maak je gebruik van onze hulp bij het inrichten van de webshop, dan zorgen we voor een flexibele en bruikbare basis die de mogelijkheid biedt om met je producten uit te breiden.

Shopware 6 staat bekend als een gebruiksvriendelijk platform dat bezoekers eenvoudig door de webshop weet te leiden. Een product aanklikken zonder te wachten, gemakkelijk terugkeren naar de categoriepagina en zonder te veel stappen door de bestelprocedure gaan, dat zijn onderdelen die ervoor zorgen dat je de ervaring voor de klant vergemakkelijkt. Shopware 6 biedt eenvoudige tools met hoge kwaliteit om een waardevolle webshop te maken en in te richten.

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van Shopware 6

Shopware 6 bij Mountain iT

Breng met succes jouw producten samen in een gebruiksvriendelijke webshop die je bezoekers uitnodigen tot het doen van een aankoop. We hebben de expertise in huis om jou te helpen met een Shopware 6 webshop die past bij je huisstijl en die is ingericht naar de behoeften van je klanten. Wil je weten hoe we dat voor je kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of maak een afspraak om langs te komen en je ideeën en wensen op tafel te leggen.

Gerelateerde projecten.

Vipermedical

Vipermedical

Een bedrijf dat kwaliteit, snelheid en veelzijdigheid wil uitstralen heeft een ditto website nodig. Een snelle Shopware shop, op maat gemaakt door Mountain iT, is dan een uitstekende keuze! Het klassieke UX design is bijzonder intuïtief en werkt daarom erg snel en klantvriendelijk. Heb je een shop met extra veel categorieën? Bekijk maar eens hoe we dat op vipermedical.nl hebben vormgegeven.
Naar de website

CSW Landscaping

CSW Landscaping

Voor bloembollenspecialist CSW Landscaping is er gebruikt gemaakt van bestaande templates, maar dat betekent niet dat het een saaie shop is geworden. In tegendeel! Een rustig palet met frisse kleuren laat de producten eruit springen. De productpagina bevat een bijzondere, op maat gemaakte functionaliteit met custom attributen.
Naar de website

Cruydt-Hoeck

Cruydt-Hoeck

Dezelfde aandacht die de eigenaren van Cruydt-Hoeck hebben voor hun duurzame zaden en planten, hebben wij voor hun op maat gemaakte Shopware website. Het is niet alleen een zeer uitgebreide webshop, er is ook veel ruimte voor geschreven artikelen. Als je wilt weten wat je met Shopware allemaal kunt, klik dan vooral op de link hieronder!
Naar de website