Interview met Barbara Bakker- de Vries

"Ik ben heel onderzoekend."

Barbara Bakker- de Vries.

Ik ben aangenomen bij Mountain It als Junior Magento 2 developer & UX Designer. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij mijn paard of op de bank want ik kan uren lang series of films kijken! Nee grapje, ik wandel ook nog elke avond met de hond en dan is de dag ook wel weer voorbij.

Eén van mijn mindere eigenschappen is dat ik niet altijd mijn mond kan houden op momenten dat dit wel wenselijk zou zijn. Een goede eigenschap die daar tegenover staat is dat ik zelf heel onderzoekend ben. Ik kan bijvoorbeeld complete research doen naar het type hondenvoer dat ik aan onze (toen nog niet) geadopteerde rottweiler wil voeren. Daarnaast ben ik creatief en pro-actief.

Wat is de belangrijkste levensles die ik ooit hebt geleerd: “meer dan je best kan je niet doen…” Ik geloof niet helemaal dat ik dit zelf ook altijd naleef, want ik vind het lastig om iets los te laten als het persoonlijk voelt, maar niet mijn verantwoordelijkheid is. Deze levensles is voornamelijk bedoeld als een stukje zelf bescherming denk ik!

Waar wil ik mezelf in ontwikkelen? Waarin niet! ik ben heel leergierig en wil de aankomende jaren mij graag ontwikkelen als developer. Daarnaast zou ik binnen UX Design wel meer willen leren over de toepassing van persuasive design.

Toen ik echt heel jong was wilde ik danseres en zangeres en stewardess worden… allemaal tegelijk. Dat bleek niet zo praktisch en ik hield helemaal niet van weg zijn van huis en van familie.

Een topsport kiezen en waarom: Als paardenmeisje zou ik kiezen om echt op grand-prix niveau te kunnen rijden. Niet dat ik dat elke dag zou willen doen. Maar vliegende wissels rijden lijkt me wel heel gaaf!