Webwinkel laten bouwen?

Wil jij je bedrijf online op de kaart zetten en laten zien wat voor product of dienst je aanbiedt? Een webwinkel laten bouwen is daar dan een perfecte optie voor. Het is namelijk heel slim om een webwinkel te hebben. Het is een verlengstuk van een ‘’stenen’’ winkel, maar ook kiezen steeds meer mensen ervoor om online hun aankoop te doen of een dienst online af te nemen. Als je dus kiest voor een webwinkel laten bouwen kun jij dus ook gaan profiteren van de voordelen die erbij komen kijken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de voordelen van een webwinkel hebben? Lees dan hieronder verder.

Voordelen webwinkel

Een webwinkel biedt als groot voordeel dat het een online verkoopkanaal is om producten te kopen. Het aantal mensen dat online een aankoop doet stijgt al jaren. Ook voor ondernemers die al een fysieke winkel hebben kan het ook nog hebben van een webwinkel veel voordelen bieden. Een aantal van die voordelen delen we hieronder met je.

Een eigen webwinkel zorgt ervoor dat je zichtbaarheid wordt verhoogt. Je assortiment wordt namelijk onder de aandacht gebracht in de online wereld. Dat geldt dus ook voor mensen die niet zo snel naar bijvoorbeeld je fysieke winkel kunnen komen. Ook is een webshop 24 uur open, waardoor klanten niet verbonden zijn aan openingstijden. Aan de hand van een webwinkel kunnen er ook veel sneller vervolgbestellingen plaatsvinden. Door bijvoorbeeld een e-mail te versturen of marketing op de juiste manier in te richten. Het hebben van een eigen webwinkel biedt dus verschillende voordelen. Dit maakt het ook zeker de moeite waard om er eens goed over na te denken om een webwinkel te laten bouwen.

Webwinkel laten bouwen door professionals

Ben je niet echt thuis in de online wereld en het bouwen van een website? Dan is het een verstandige keus om te kiezen voor een webwinkel laten bouwen door echte professionals. Bij Mountain-iT werken we met een team van zeer gemotiveerde alleskunners. We ontwikkelen duurzame maatwerk oplossingen voor de e-commerce waar we trots op zijn. Wanneer jij het super druk hebt, geen held met computers bent, maar wel een mooie en goede webwinkel wilt hebben. Dan staat ons team met professionals voor jou klaar.

Wij ontwikkelen niet alleen, maar nemen onze opdrachtgevers mee in het ontwikkelingsproces. Zo komen we beide niet voor verassingen te staan en wij jou ook mee kunnen nemen in het proces. Het wordt tenslotte jouw webwinkel. Wij kunnen een webwinkel maken in MagentoWordPress en WooCommerce. Dit zijn de meest gebruikte programma’s voor een webwinkel. De mogelijkheden hierin zijn ruim. Een vraag of wil je graag met ons in contact komen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder.

Onze specialisten

Ingmar

Eindbaas

Rainier

Magento developer

Walter

Magento developer

Accreditaties & suppliers