Website laten bouwen?

Toe aan een nieuwe website? Wij staan voor je klaar!

Alle expertise in house, van ontwerp en ontwikkeling tot razendsnelle hostingoptimalisatie. Duurzaam creëren, bijstaan én oplossen.

Waarom een goede website belangrijk is? Je website is een visitekaartje van je onderneming. Het dient niet meer alleen als inspiratiebron, maar het is ook een afspiegeling van hoe je als bedrijf bent en wat je wilt uitstralen. Je laat er een eerste indruk mee achter. Een website laten bouwen is de eerste stap naar dat professionele online visitekaartje. Het hebben van een website speelt een cruciale rol wat betreft een eerste goede indruk.

We belichten hieronder graag verder wat de mogelijkheden zijn voor een website laten bouwen en natuurlijk de voordelen die een goede website biedt.

Voordelen van een goede website

Er zijn verschillende goede redenen en voordelen te bedenken voor een website die er uit springt. Om te beginnen kun je met een website meer omzet en winst genereren. Of je nu een product of dienst aanbiedt, in beide gevallen kun je er meer door gaan verkopen. Heb je bijvoorbeeld geen website dan heb je eigenlijk al een achterstand ten opzichte van de concurrentie die wel een website heeft. Je bent immers niet vindbaar online.

Heb je al een fysieke winkel of wil je, je bijvoorbeeld helemaal richten op online verkoop? Dan kan een webwinkel laten bouwen natuurlijk niet uitblijven. Zonder webshop is online verkopen natuurlijk onmogelijk. Vooral als je producten wilt verkopen is een webshop eigenlijk onmisbaar. Andere voordelen van een eigen website zijn:

– Een website/webshop is 24 uur per dag beschikbaar
– Potentiële klanten kun je online vinden aan de hand van een website
– Online marketing inzetten voor je website is efficiënt en meetbaar
– Het is gemakkelijk en goedkoop om online producten te verkopen of informatie te geven over een dienst de je aanbiedt
– De online verkopen van producten neemt ieder jaar weer toe

Er zijn dus veel redenen en voordelen om een eigen website te starten. Daarin zijn natuurlijk ook verschillende mogelijkheden wat betreft software.

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je graag een website wilt laten bouwen zijn er verschillende software en CMS (content beheer systemen) mogelijkheden om een website te maken. Bij Mountain-iT zijn we gespecialiseerd in het maken van een website in WordPress, maar ook maatwerk platforms als Laravel en CraftCMS. Ook is het mogelijk om een webshop te laten maken in WooCommerce of Magento. Zowel Magento als WooCommerce zijn te gebruiken als webshop. Afhankelijk van je wensen voor een website en/of webshop kun je samen met één van onze experts kijken welke optie er beter bij jou en jouw onderneming past.

Een website laten bouwen door Mountain-iT

Ben jij klaar om de online wereld te gaan veroveren met jouw website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een website te laten bouwen. Wij behandelen iedereen en ieder project als een unieke case en daardoor is er ook veel mogelijk voor het laten bouwen van een website. Uiteraard ontwikkelen wij niet alleen, wij nemen wij jou mee in het ontwikkelproces. Hierdoor komen we beide niet voor verassingen te staan. Je kunt bij ons terecht voor volledig maatwerk met een op jouw business afgestemd ontwerp (en conversieoptimalisatie), maar ook voor een simpelere website gebaseerd op een “template”.

Heb je een vraag over een website laten bouwen bij Mountain-iT of een vraag? Wij helpen en adviseren je dan graag persoonlijk verder wanneer je contact met ons opneemt.

Onze specialisten

Barbara

Junior Developer / UX Designer

Linh

Junior developer

Accreditaties & suppliers