Website laten bouwen

Waarom een goede website belangrijk is? Een website is tegenwoordig een visitekaartje van je onderneming. Het dient niet meer alleen als inspiratiebron, maar het is ook een afspiegeling van hoe je als bedrijf bent en wat je wilt uitstralen. Een professionele website laten bouwen is de eerste stap naar dat professionele online visitekaartje. Het hebben van een website speelt een cruciale rol wat betreft een eerste goede indruk.

We belichten hieronder graag verder wat de mogelijkheden zijn om een website te laten bouwen en natuurlijk de voordelen die een professionele website biedt.

Voordelen van een goede website

Er zijn verschillende goede redenen en voordelen te bedenken voor een website die eruit springt. Om te beginnen kun je met een echte eyecatcher website die van A-Z goed uitgedacht is veel meer omzet en winst genereren. Of je nu een product of dienst aanbiedt, in beide gevallen kun je er meer door gaan verkopen. Heb je bijvoorbeeld geen website dan heb je eigenlijk al een achterstand ten opzichte van de concurrentie die wel een website heeft. Je bent immers niet vindbaar online. Heb je al wel een website, maar sluit deze niet aan bij je huisstijl, je boodschap, je diensten of de mate waarin je al gegroeid bent? Dan kan een volgende stap je onderneming enorm veel brengen. Om je er echt uit te laten springen geven we je het liefst een volledig maatwerk ontwerp, gemaakt door onze ux specialisten. Heb je al een fysieke winkel of wil je, je bijvoorbeeld helemaal richten op online verkoop? Dan kan een webwinkel laten bouwen natuurlijk niet uitblijven.

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je graag een website wilt laten bouwen zijn er verschillende software/platformen en Content Management Systemen (CMS) om een website te maken. Bij Mountain iT zijn we gespecialiseerd in het maken van websites in WordPress, maar ook Magento webshops en WooCommerce. Afhankelijk van je wensen voor een website en/of webshop kun je samen met één van onze experts kijken welke optie het beste bij jou en jouw onderneming past. Voor grotere projecten met veel maatwerk, koppelingen en specifieke wensen werken onze experts ook met Laravel en CraftCMS. 

Een website laten bouwen door Mountain iT

Ben jij klaar om de online wereld te gaan veroveren met jouw website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een website te laten bouwen. Wij werken uitsluitend met experts waardoor er voor jou veel mogelijkheden zijn! Uiteraard ontwikkelen we samen met jou. Wij nemen jou mee in het ontwikkelproces waardoor we beiden niet voor verrassingen komen te staan. Dankzij onze twee wekelijkse opleveringen hoef je nooit lang te wachten op een nieuwe deel-versie en kun je sneller feedback geven. Ons gescheiden supportteam behandeld je vragen voor en na livegang altijd snel.

Jouw rots in de branding.

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

De grootste voordelen van een eigen website zijn:

Website laten bouwen?

Heb je een vraag over een website laten bouwen bij Mountain iT? Wij helpen en adviseren je graag persoonlijk, neem daarom vrijblijvend contact met ons op.