Wat nu?
Tijdens kantooruren: stuur een email naar info@mountain-it.nl met een duidelijke beschrijving van het probleem en bel dan naar 050 211 0749 om je probleem te melden. Het sturen van een mail is natuurlijk optioneel, maar wel handig om problemen en links mee te sturen.

Buiten kantooruren: indien je een supportovereenkomst (SLA) met ons hebt, waarbij je ook buiten kantooruren geholpen wordt, dan gebruik je hiervoor het onderstaande formulier. We kijken op best-effort basis zo snel mogelijk naar het probleem, 7 dagen per week tussen 08:00 en 21:00.
Let op! Alleen spoed voortvloeiend uit zaken die door ons veroorzaakt zijn en die niet eerder gemeld hadden kunnen worden, die worden gratis opgelost. Alles wat daar buiten valt daarvoor rekenen wij het voor jou geldende uurtarief met een minimum van 1 uur. Met het gebruiken van dit formulier ga je daarmee akkoord.
Wat is spoed die hiervoor in aanmerking komt? Meerdere mensen kunnen niet afrekenen in je webwinkel, je hebt dit zelf getest. Je website of webwinkel is onbereikbaar, langer dan 5 minuten. Er is een malware of bot aanval op je website. Je hosting werkt niet.

Stap 1 van 2

  • Let op! Gebruik dit formulier alleen voor échte spoed wanneer je een service abonnement hebt. We stellen je een aantal vragen, en dan kun je je melding afronden. Op werkdagen van 09:00-17:00 kun je bellen met Mountain-iT op 050 211 0749. Daar zit altijd iemand klaar om je verder te helpen. Goed om te weten!
    • Maak altijd een nieuwe melding aan via deze pagina, reageer bij een nieuw probleem niet op een oude mail maar alleen op de bevestiging die je krijgt over deze melding. Alleen meldingen via dit formulier komen bij ons op het spoedkanaal binnen.
    • Probeer het eerst zelf. Leeg je cache, de cache van je website, kijk of er een storing is bij een derde partij of koppeling (iDeal, keurmerk, hostingprovider) en neem daarna pas contact met ons op.
    • Je krijgt via de mail een reactie van ons, houd je mailbox dus in de gaten zodat je snel kunt reageren als wij meer informatie nodig hebben