Geboortegift

Een kleurige webshop met personalisatie-opties.

Samen met onze UX designers hebben wij een prachtige WooCommerce shop mogen realiseren voor Geboortegift. Als je wilt weten wat je met WooCommerce allemaal kunt, klik dan vooral op de link hieronder!

Gerelateerde projecten.

logo-magento

Juulz Illustrations

Juulz Illustrations

Voor Juulz Illustrations mochten wij aan de slag met een website die het speelse karakter van haar werk tot zijn recht laat komen, maar die tegelijkertijd professionaliteit uitstraalt. Het resultaat mag er wezen! Ook is dit een mooi voorbeeld van een WooCommerce shop met toegevoegde b2b-functionaliteiten.
Naar de website
logo-magento

Frits Kuiper

Frits Kuiper

Voor Frits Kuiper hebben wij een prachtige WooCommerce shop uit de zee gevist. De shop bevat alles van een volledige catalogus tot de verkoop van de producten.
Naar de website
logo-magento

Liefs van Emma

Liefs van Emma

Voor deze kleinschalige woonwinkel mochten wij een rustig gekleurde, goed ontworpen shop bouwen, met extra aandacht voor pagespeed optimalisatie. Die pagespeed is heel belangrijk voor de SEO (Search Engine Optimization), en wil je op desktop minimaal een score van 90 hebben. Met een score van 93 doet liefsvanemma.nl dus heel fijn mee in de race om een goed plekje op Google!
Naar de website

Wil jij ook zo'n website?

Onderhoud

Onmouseover. Bacon ipsum dolor amet pork tenderloin turducken ground round, meatloaf filet mignon spare ribs shankle. Salami swine frankfurter andouille. Landjaeger corned beef drumstick tenderloin ground round chuck.

Beveiliging

Backups

Monitoring

Enkele voordelen van een