Interview Yusuf Kemal Ozturk

"Ik heb dus eigenlijk mijn kinderdroom vervuld :)"

Yusuf Kemal Ozturk

Bij Mountain iT werk ik als junior developer aan Shopware 6 projecten.

In mijn vrije tijd speel ik op mijn instrumenten, kijk ik films, spreek ik af met vrienden en soms game ik aan het einde van de dag.

Ik geloof dat mijn nieuwsgierigheid en honger naar kennis mijn beste kwaliteit is. Het is wat we gemotiveerd houdt en me helpt te verbeteren en om een beter mens te worden.

Een minder goede eigenschap van mij is: ik zie mezelf als een perfectionist. Perfectionist zijn is niet erg maar zoals alles moet je een balans hebben. Soms denk ik teveel na en onderschat ik mijn prestaties. Dat is iets waar ik mee leer omgaan.

Als ik een levensles zou moeten noemen zou ik waarschijnlijk zeggen: “Neem nooit iets als vanzelfsprekend aan. Geniet van wat je op dit moment hebt en hou van de mensen en vrienden die je om je heen hebt. Je weet nooit wat er zal gebeuren.”

Toen ik jong was wilde ik veel dingen worden. Een dokter, een journalist, een advocaat of een wetenschapper.. Ik denk dat ik vooral wetenschapper wilde worden. Werken in een lab, kijken door een microscoop en experimenten doen leek mij altijd heel cool. Ik doe nog steeds graag gekke experimenten. Daarbij, programmeurs zijn ook wetenschappers. Misschien werk ik niet in een laboratorium, maar doe ik nog steeds veel onderzoek en vind ik oplossingen voor problemen. Ik heb dus eigenlijk mijn kinderdroom vervuld :)!

Accreditaties & suppliers