Wie zijn wij?

Wij zijn Mountain iT

En wij ontwikkelen duurzame oplossingen voor onze klanten welke aansluiten op elkaars waarden en doelen, daar zijn wij  meer dan trots op. Wij werken met een divers team (gender, etniciteit) van zeer gemotiveerde alleskunners en gezamenlijk hebben wij maar één doel, het creëren van supersnelle hypermoderne webshops en websites

Onze missie is het helpen met het duurzaam realiseren van de (online) groeiambities van onze opdrachtgevers. We doen dit door duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers te creëren, en te verrassen met onze persoonlijke touch. Onze BHAG (Big Hairy Audacious Goal): in 2025: bedienen wij 25 webshops die minimaal 1mln omzet per jaar genereren.

Yusuf

Onze kernwaarden

Magento maatwerk | Mountain IT

Binnen Mountain iT heerst er een open en informele werkcultuur. Omdat we allemaal elke dag een stukje beter willen worden hoort open en eerlijk communiceren daar bij. Als we onderling met elkaar communiceren dan doen we dat altijd om zaken te verbeteren, en zeker ook met een grap en een grol.

Onze kernwaarden zijn belangrijk en een goede leidraad om elke beslissing aan af te wegen.

Naar binnen en naar buiten. We zullen binnen Mountain iT samen duurzaam groeien, maar ook samen met onze opdrachtgevers duurzaam groeien – en (online) groei faciliteren.

Samen: Betrokken bij opdrachtgevers, collega’s, maar ook leveranciers. Want je werkt graag samen met mensen die leuk zijn: het is fijn om contact met ons te hebben. We wachten niet af maar denken vooruit. En we zijn open en transparant. Dus ook bij slecht nieuws dan vertellen we dat eerlijk: We voelen ons verantwoordelijk voor een perfect resultaat.

Duurzaam: Alles wat we doen, doen we met enthousiasme, passie en met oog voor kwaliteit. Zo leveren we duurzame producten die aansluiten bij de wensen van onze klanten. We zijn altijd op zoek naar methodes om iets beter, leuker of mooier te maken.

Groeien: We zijn efficiënt en houden het simpel. We lossen problemen liever structureel op en zorgen we dat Mountain iT en haar klanten schaalbaar blijven. We maken het onszelf en onze klanten zo gemakkelijk mogelijk. Eerlijkheid is hierbij van essentieel belang.

Maak kennis met alle Mountaineers

Vanaf 2001 ontwikkelen sommige collega’s al digitale producten. Welgemeend kunnen we dan ook vermelden dat we gezamenlijk tientallen jaren ervaring hebben met het ontwikkelen van websites en webshop, zowel voor Magento, WooCommerce, Shopware en het met succes laten groeien van diverse bedrijven.

Benieuwd geworden wie nu wie is? Bekijk dan gauw hieronder het overzicht van al onze gemotiveerde alleskunners (tip, klik op de persoon en lees het bijbehorende interview:

Ontspannen sfeer

Bij ons is iedereen gelijk en wij gaan normaal met iedereen om. Onze interne communicatie lijntjes zijn kort en waardoor wij adequaat kunnen anticiperen op gebeurtenissen en eenvoudig met onze tijd mee gaan. Niet alleen gaan wij respectvol en gelijkwaardig met elkaar om, maar ook met onze klanten. Wij verwachten daarom ook hetzelfde van onze klanten. We werken volgens Agile Scrum en met 2-wekelijkse sprintplanningen. We streven er dan ook naar om alle projecten iedere twee weken updates te sturen met tastbare voortgang.

Ook om deze redenen heerst er onder de MounTaineers een ontspannen sfeer, waarbij er dan ook regelmatig een potje tafeltennis wordt gespeeld! Gezamelijk lunchen wij elke middag en ook de borrel op vrijdag kan natuurlijk niet ontbreken (hoewel… auto…).

Wil jij ook een MounTaineer worden? Bekijk dan gauw onze actuele vacatures.

Of wil jij dat wij voor jou aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Accreditaties & suppliers