Snel aan de slag en zonder grote investering een webwinkel beginnen?

Meer weten?

Laat hier in het kort achter waarmee je graag geholpen wilt worden of naar wat je zoekt. Wij nemen dan z.s.m contact met je op.
Je informatie blijft bij ons veilig en zal alleen gebruikt worden om in contact te komen.

Goedkoop een webwinkel beginnen

2020 en ook 2021 zullen uitdagende jaren zijn voor veel ondernemers. Misschien moet je nu noodgedwongen toch snel met een webwinkel aan de slag, of wil je click & collect gaan aanbieden in je fysieke winkel. Mountain iT heeft hiervoor een snelle én duurzame oplossing. Binnen 2 dagen kunnen wij een basis webwinkel met je logo en huisstijl-kleuren klaar hebben staan. We doen dit met het platform WooCommerce, én een set aan perfect gecureerde plugins om jou snel te laten starten.

Ben je getroffen door een winkelsluiting? Dan krijg je 1 dag van ons. De concrete kosten?
Tijdelijk geen €1424,– maar €712,-. Alles om jou zo snel mogelijk online te helpen.
Geen bijkomende kosten of licenties!

Je kiest verder zelf wat je maandelijks bij ons wilt afnemen: Hosting (€7,50 -> €45), Onderhoud (€29) of Onderhoud mét Support (€69)

Gaat het lekker, en wil je de volgende stap maken? Dan kun je je webwinkel alsnog voorzien van een maatwerkdesign, extra functionaliteiten, snellere hosting en wat je maar wilt.

Goed dan, een paar kleine lettertjes: Dit geldt alleen voor opdrachtgevers die online nog niet actief zijn in de e-commerce en die getroffen zijn door de gevolgen van winkelsluitingen, omzetverlies. 

Ingmar | WooCommerce specialist

Wat kunnen wij in een dag?

Natuurlijk kun je geen nieuwe Porsche verwachten voor de prijs van een 15 jaar oude Peugeot. Maar wij werken snel en efficiënt. Je krijgt gedurende 2 dagen toegang tot een expert van Mountain iT. Roland, Ingmar en Barbara kunnen dankzij hun jarenlange ervaring in de e-commerce (zowel aan de opdrachtgever-zijde als de ontwikkel-zijde) efficiënt en snel advies geven aan jou, en in een dag een mooie basale webwinkel opzetten. Het kan zijn dat je meer wil dan wat in 2 dagen of in een basis-webwinkel past. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Mountain iT staat voor duurzaam creëren, bijstaan en oplossen. In deze uitdagende tijden lopen wij graag nog iets harder om een ondernemer die het écht zwaar heeft te helpen.

WooCommerce webshop laten maken?

Wij bij Mountain iT houden van transparantie. Maak je dus geen zorgen over onverwachte kosten of flauwe kleine lettertjes.

Onze WooCommerce specialisten

Ingmar

Eindbaas & WordPress Genius

Roland

WordPress Genius

Specifieke wensen? Wij maken het!

Wij werken met WooCommerce en dat is niet zonder reden! Er is namelijk zoveel mogelijk op het gebied van specifieke wensen. Zo hebben wij voor opdrachtgevers van ons productpagina’s gebouwd waarbij het product is opgebouwd in verschillende lagen, en waar de bezoeker zelf een product kan samenstellen.

Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast voor een paar schoenen, waarbij je de veters zelf kunt inkleuren of het logo kunt voorzien van een kleur naar keuze. Maar ook is het mogelijk om een stuk tekst toe te voegen op een t-shirt.

Kortom: wil je iets speciaals in je webshop, waarmee je je concurrenten ver achter je laat? Stuur ons dan even een bericht en dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is!

Zij draaien al succesvol op WooCommerce

Draai jij straks ook succesvol op WooCommerce?

Wil jij een webshop die betaalbaar, betrouwbaar en onderscheidend is? Aarzel dan niet omhieronder vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Contactformulier

Accreditaties & suppliers