Aron Benedictus - Mountain iT | Sustainable e-commerce [Magento] [WooCommerce] [WordPress]

Interview Aron Benedictus

"Dat plan is helaas snel veranderd omdat scheikunde net even wat anders is dan alleen wat stoffen met elkaar mengen en proefjes doen"

Aron Benedictus

Wat wou je vroeger worden?

Wat ik als kind wou worden weet ik niet meer precies, waarschijnlijk was dit ook elke week anders. Op de middelbare school wou ik, tot en met klas 3, laborant worden. Dit omdat scheikunde mij erg leuk leek. Dat plan is helaas snel veranderd omdat scheikunde net even wat anders is dan alleen wat stoffen met elkaar mengen en proefjes doen.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Ik zou ondanks mijn hoogtevrees nog heel graag willen bungeejumpen of parachutespringen.

Wat is je favoriete seizoen?

Zomer, ik hou van de lange dagen, het warme weer en het zwemmen. En uiteraard heb je in de zomer het langste vrij

Wat was je favoriete vak op de middelbare school?

Wiskunde, ik ben eigenlijk altijd al goed geweest in werken met cijfers/formules en ik vind dat ook het leukst om te doen.

Aan welke spelshow zou je mee willen doen?

De slimste mens België, ik zou hier totaal niet ver in komen maar ik vind de presentator en de jury erg grappig.

Hoe besteed je je vrije tijd het liefst?

In mijn vrije tijd doe ik het liefste dingen met vrienden, mijn vrienden en ik hebben allemaal een passie voor fitness en trainen met zijn allen 6 keer per week. Verder speel ik nog een beetje piano en game ik af en toe ook nog.

Wat is je favoriete film?

Interstellar, deze film zit fantastisch in elkaar. De hele film heb je vragen over hoe het in elkaar zit en aan het einde wordt ineens alles duidelijk.

In welk land zou je het liefst willen wonen?

Dat hangt enorm af van de situatie, als geld geen rol zou spelen en ik financieel onafhankelijk zou zijn zou ik graag in Amerika willen wonen, maar omdat je daar praktisch nergens voor verzekerd bent zou ik eerder in West-Europa willen wonen. Nederland, Duitsland of in een Scandinavisch land.

Accreditaties & suppliers